ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συνεδριάσει στις 11 Μαρτίου για να αποφασίσει αν θα δώσει το «πράσινο φως» για τη χρήση του εμβολίου της Johnson & Johnson στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Η επιτροπή φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση θα ανακοινώσει τις συστάσεις της για το εμβόλιο της Janssen για την Covid-19 στις 11 Μαρτίου», μετά από ειδική συνεδρίαση, ανέφερε μέσω του Twitter ο ΕΜΑ, ένας οργανισμός που εδρεύει στο Άμστερνταμ. Η Janssen-Cilag είναι η ευρωπαϊκή θυγατρική του αμερικανικού φαρμακευτικού κολοσσού J&J.
Το μονοδοσικό εμβόλιο, που δεν απαιτεί πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για τη συντήρησή του, θα γίνει το τέταρτο που θα χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη, εφόσον εγκριθεί από τον ΕΜΑ.
Η J&J υπέβαλε το αίτημα έγκρισης του εμβολίου τον Φεβρουάριο και ο ΕΜΑ είχε ανακοινώσει ότι η απόφασή του δεν επρόκειτο να ανακοινωθεί πριν από τα μέσα Μαρτίου.
Διαβάστε επίσης:
ΕΚΠΑ: Τι γνωρίζουμε για τα νεώτερα στελέχη κορονοϊού στις ΗΠΑ
Παγώνη: Ταυτόχρονο άνοιγμα σχολείων- λιανεμπορίου- Στο 93% η κάλυψη σε εντατικές
Δρ. Άνθονι Φάουτσι: Έκκληση να συνεχιστεί ο εμβολιασμός των Pfizer και Moderna σε δυο δόσεις
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε προσωρινή αναστολή κάθε στρατιωτικής επίθεσης για 2 εβδομάδες
- Τα vouchers της ΔΥΠΑ: Ενα σύστημα που δεν αλλάζει γιατί βολεύει…
- Φεύγει ή όχι ο Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό;
- Στο Μαξίμου το «rebranding» των νοσηλευτών: Ιδιωτικό έργο, ιατρεία και προσλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.