ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κοντά στο 10% ή και παραπάνω των rapid test για κορονοϊό, που γίνονται αυτή την ώρα και μέχρι τις 20:00 το βράδυ στην παραλία της Θεσσαλονίκης, βγαίνουν θετικά.
Το ποσοστό είναι εξαιρετικά υψηλό και οι αρμόδιοι θεωρούν ότι είναι πρώιμο ακόμη για γενικεύσεις, συνιστώντας ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν τα τεστ σήμερα για να υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ως προς τα ποσοστά.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η εικόνα που παρουσιάζει η Θεσσαλονίκη παρομοιάζεται με την εικόνα που παρουσίασαν οι Σέρρες όταν την πρώτη μέρα τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποιούσαν τεστ στην κεντρική πλατεία και το ποσοστό των θετικών έφτανε επίσης στο 10%. Αποτέλεσμα ήταν να μπει στο «κόκκινο» (επίπεδο επιτήρησης 4) ο νομός Σερρών.
Πάντως η κυβέρνηση δεν περίμενε πάντως τα σημερινά τεστ για να πάρει αποφάσεις, καθώς ήδη ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την είσοδο του νομού στο «κόκκινο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ετήσια Έκθεση Ελεγκτικού Συνεδρίου: Το έτος 2024 χαρακτηρίστηκε από παραγωγικότητα και ουσιαστική επίδοση στο δικαιοδοτικό τομέα
- Τσιάρας: Συστήνεται Εθνική Επιτροπή για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Παπαθανάσης: Στόχος μας να μην απωλέσουμε ευρώ, μόνο μέσα από την μεγέθυνση θα συνεχίσει να δίνεται το μέρισμα της ανάπτυξης
- Ευρώπη: H άγρια πρόγνωση καιρού ρίχνει τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας
