ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέσσερις υγειονομικοί υπάλληλοι στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, σύμφωνα με τον Πάνο Παπανικολάου της ΟΕΝΓΕ(Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος).
Επίσης, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, γιατρός ακτινολόγος του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να κλείσει το τμήμα μαγνητικού τομογράφου για απολύμανση.
Στον Ερυθρό Σταυρό, 20 εργαζόμενοι βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ ελέγχεται και μια νοσηλεύτρια. Συνολικά 200 εργαζόμενοι στο ΕΣΥ έχουν τεθεί σε καραντίνα και 16 νοσούν από τον νέο κορονοϊό.
«Αποδεκατιζόμαστε, εάν δεν έρθουν μάσκες, οι απώλειες θα είναι πολλές», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα «τραπεζώματα» του ΚΜ, το νέο κρίσιμο ταξίδι του Παπασταύρου, ο σκοτωμός στην Κύπρο και γιατί δεν μιλά ο Καραμανλής
- Πάνος Καμμένος στο Mononews: Γιατί μισώ τον Σαμαρά
- Το παρελθόν ως προϊόν: Ο Τσίπρας επινοεί τον Τσίπρα
- Νέο «λίφτινγκ» στην Golden Visa – Τέλος η μετατροπή των ακινήτων σε Airbnb και νέοι όροι για επενδύσεις σε διατηρητέα κτίρια