ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτός Mercedes – Benz τέθηκε η «Promot Λαϊνόπουλος» δημιουργώντας χάσμα στην ελληνική αγορά του αυτοκινήτου. Σα κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η πάλαι ποτέ κραταία οικογένεια των Λαϊνόπουλων έχασαν την επιχειρηματική μάχη με το δίκτυο της Mercedes.
Συγκεκριμένα, η Promot Λαϊνόπουλος, εταιρεία ιδιοκτησίας των αδερφών Μανώλη και Όλγας Λαϊνοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τη Mercedes Benz Hellas στον τομέα των πωλήσεων πριν από μερικά χρόνια, πλέον έληξε και τη συνεργασία της στον τομέα του service. Ήδη από την περασμένη Δευτέρα το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes – Smart στη Νέα Κηφισιά είναι έκτος της λίστας των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών service του ομίλου Mercedes.
Η εταιρεία είχε να διηγηθεί μία μακρά ιστορία στον κλάδο του αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ανακάμψει από την οικονομική δυσχέρεια, με αποτέλεσμα να την “πνίξουν” τα δάνεια αλλά και οι πλειστηριασμοί ακινήτων που είχε στο όνομά της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Είστε ελεύθεροι επαγγελματίες; Δείτε τι θα γράφει το ραβασάκι του ΕΦΚ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Το Posidonia Sea Tourism Forum 2017 διερευνά προοπτικές ανάπτυξης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρινόπουλος – Σκλαβενίτης: Σε αναμονή της δικαστικής απόφασης η ολοκλήρωση του deal
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ χτύπησαν το Φορντό και άλλες δύο πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν
- Ά. Γεωργιάδης: 4+1 μεταρρυθμίσεις για καλύτερες παροχές υγείας
- Χρειαζόμαστε θεσμική ώθηση για τη δίκαιη αύξηση μισθών και διαθέσιμου εισοδήματος
- Γεύσεις και Μνήμες από την Άντζελα Γκερέκου, το dinner στην οικία Τσάκου-Κριθαριώτη, το party του StyleCycle στο ΕΜΣΤ, The Pop Up Project καλοκαιρινό event, «Il Giardino Segreto» στο ATRIUM
