ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έως 15 Ιουνίου ανοίγουν και οι εσωτερικοί χώροι στα καταστήματα εστίασης τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο στόχος του υπουργείου Ανάπτυξης είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους επιχειρηματίες εστίασης να λειτουργήσουν. Για να είμαστε δίκαιοι με όσους δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τους εσωτερικούς χώρους, είπε ο υπουργός στον ΣΚΑΪ.
Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα υπάρξουν φορολογικές ελαφρύνσεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.
Η ύφεση θα είναι μικρότερη του αναμενόμενου, ενώ η ανάκαμψη ταχύτερη του αναμενόμενου, τόνισε.
Για την επιστρεπτέα προκαταβολή είπε πως πλέον θα μπορούν να ενταχθούν περισσότερες επιχειρήσεις, καθώς θα συμπεριλαμβάνεται ο τζίρος του Απριλίου.
Επίσης, ο υπουργός τόνισε πως όσοι έχουν πληγεί θα πάρουν χορήγηση στη δόση του δανείου τους.
Σχετικά με το ζήτημα αν υπήρξαν ξένες δυνάμεις σε ελληνικό έδαφος ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως «ουδέποτε πάτησαν οι Τούρκοι σε ελληνικό έδαφος» και πως η δήλωση Δένδια διαστρεβλώθηκε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαηλίδου: Η καμπάνια στο Μετρό δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ στο Δημόσιο
- Επιχειρηματικά Πάρκα: Απλουστεύεται η διαδικασία υπαγωγής στο νέο θεσμικό πλαίσιο – Η απόφαση του ΥΠΑΝ
- Μαρινάκης: Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Deutsche Welle – «Η διάσωση του ελληνόφωνου προγράμματος μας χαροποιεί ιδιαίτερα»
- Νεμπής (ΟΤΕ) για ΔΕΗ και Starlink: Μεγάλος ο ανταγωνισμός, υπερασπιζόμαστε τα μερίδιά μας – Τι είπε για τα δικαιώματα UEFA
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.