ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας αποδίδουν οι αστυνομικές αρχές τη μαφιόζικη εκτέλεση του 51χρονου μέσα στο αυτοκίνητό του, χθες το βράδυ, έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής.
Το θύμα ήταν γνωστός στις Αρχές για εκβιασμούς και άλλα αδικήματα, και όπως όλα δείχνουν είχε ραντεβού θανάτου με τον δολοφόνο του, καθώς από τα στοιχεία προκύπτει ότι τον γνώριζε και τον περίμενε στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 51χρονος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη θέση του οδηγού, σταθμευμένος στην οδό Νεαπόλεως, όταν ξαφνικά τον πλησίασε άγνωστος δράστης που επέβαινε σε μηχανή και τον πυροβόλησε. Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που βρήκαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο τον μοναδικό του επιβάτη.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαφιόζικη εκτέλεση στην Αγία Παρασκευή: Δολοφόνησαν με 3 πυροβολισμούς άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα είναι ο νέος Τειρεσίας – Το σχέδιο Ξηρουχάκη μετά το deal με την Equifax
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ): Τα έργα του ΤΑΑ, οι εποχικές ιώσεις, τα fake news και οι στόχοι του 2026
- Βασίλης Σπηλιωτόπουλος: Τα πράγματα κρέμονταν από μια κλωστή
- Chanel La Pausa: H βίλα της Coco που φιλοξένησε τον Dalí και τον Churchill ανοίγει και πάλι τις πόρτες της