• First Top Stories

    Η Theresa May στέλνει… φιλάκια από τις Βρυξέλλες!

    τσιπρας may

    Η Theresa May με τον Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες


    Η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Theresa May, αυτή την περίοδο βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όπου παρευρίσκεται στη Σύνοδο Κορυφής, μαζί με όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ίδια έχει δηλώσει κιόλας ότι μέχρι να αποχωρήσει και επίσημα η χώρα από την Ένωση, θα παρευρίσκεται σε κάθε επίσημη διάσκεψη.

    theresa may
    Η Theresa May κατά την άφιξή της στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες

    Ωστόσο, αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις από την άφιξή της στη βελγική πρωτεύουσα, εκτός από τη σύντομη συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είναι για άλλη μια φορά τα… παπούτσια της.

    Η Theresa May είναι γνωστή, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, για το φετίχ που έχει με τα παπούτσια. Όπως είχαμε γράψει και στο mononews.gr τον Ιούλιο, την τόλμη που τη διακρίνει στην πολιτική της καριέρα την έχει μεταφέρει επάξια και στις στυλιστικές της επιλογές, καθώς δε θα σταθεί σε απλά, καθημερινά παπούτσια, που φοριούνται κατά κόρον από όλες τις υπόλοιπες γυναίκες.

    theresa may
    Άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι παπούτσια της Theresa May
    theresa may
    Μια παλαιότερη επιλογή της Βρετανίδας πρωθυπουργού

    Για τη May, όσο πιο τολμηρό και εκκεντρικό είναι ένα υπόδημα, τόσο το καλύτερο! Το έχει αποδείξει περίτρανα άλλωστε, αφού σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, την παράσταση κλέβουν τα παπούτσια της.

    Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για κάποια επίσημη εμφάνιση όπως αυτή στις Βρυξέλλες ή για κάποια καθημερινή της έξοδο, η Βρετανίδα πρωθυπουργός παντού και πάντα θα φορέσει παπούτσια που δύσκολα θα επέλεγε μια γυναίκα πολιτικός του βεληνεκούς της που εκπροσωπεί παράλληλα και ένα ολόκληρο κράτος.

    theresa may
    Τα περίφημα παπούτσια με τα… φιλάκια που επέλεξε η Βρετανίδα πρωθυπουργός

    Έτσι, στην εμφάνισή της στη Σύνοδο Κορυφής, η May επέλεξε να ολοκληρώσει το καθ’ όλα συντηρητικό της κόκκινο σύνολο με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες που ήταν διακοσμημένες με… φιλάκια και ένα χρυσό τακούνι!

    theresa may
    Η Theresa May στη Σύνοδο Κορυφής φορώντας τα εκκεντρικά παπούτσια με τα… φιλάκια

    Όπως και να ‘χει όμως, η Βρετανίδα πρωθυπουργός δε θα επισκέπτεται τη βελγική πρωτεύουσα για πολύ καιρό ακόμη, καθώς σε λίγο καιρό το Ηνωμένο Βασίλειο “θα κουνήσει το μαντήλι” στην Ε.Ε., οπότε λίγο την ενδιαφέρει το πώς θα εμφανιστεί μπροστά στους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες.

    Με τα συγκεκριμένα παπούτσια η May ίσως ήθελε να περάσει στην Ευρώπη το δικό της μήνυμα, ότι πολύ σύντομα το Ηνωμένο Βασίλειο θα “στείλει φιλάκια” στους υπόλοιπους εταίρους και θα αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι, κάνοντας πράξη το Brexit!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H Kendall Jenner και η Gigi Hadid αλά Μαρίνα Αμπράμοβιτς (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανατροπή από τη Victoria Beckham: Πρωτοποριακή κίνηση από τη βασίλισσα του glamour

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999



    ΣΧΟΛΙΑ