• First Top Stories

    Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι ο Καρανίκας δέχεται άδικες επιθέσεις από τα ΜΜΕ και τα social media

    • Contributor
    Καρανίκας


    Τους δικούς τους… κανόνες έχουν οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως όταν τα μέλη του κόμματος καλούνται να ψηφίσουν για την εκλογή συνέδρων. Για παράδειγμα, παίζει σημαντικό ρόλο η “φυσική παρουσία” στις καθημερινές δραστηριότητες της οργάνωσης, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για τους υπουργούς, τους βουλευτές, τα επώνυμα στελέχη κλπ.

    Ο νόμος αυτός επιβεβαιώθηκε και με την περίπτωση του πρωθυπουργικού συμβούλου Νίκου Καρανίκα, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί σύνεδρος από την οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι έχασε την εκλογή του για δυο ψήφους!

    Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Καρανίκας είναι μόλις μερικές εβδομάδες μέλος στη συγκεκριμένη οργάνωση, οπότε δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστός στα τοπικά στελέχη του κόμματος. Και τούτο διότι μέχρι πρότινος ήταν μέλος της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, από όπου και μετακόμισε για να ενταχθεί στην ομάδα των συνεργατών του κ. Τσίπρα.

    Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι με το που έγινε γνωστό το γεγονός της μη εκλογής του, αρκετά μέλη της οργάνωσης επικοινώνησαν με τον κ. Καρανίκα και του είπαν ότι το είχαν σίγουρο πως θα εκλεγεί και για αυτό δεν τον “σταύρωσαν”. Πάντως, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού θα συμμετάσχει κανονικά στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινάει την Πέμπτη με την ιδιότητα του μέλους της απερχόμενης Κεντρικής Επιτροπής.

    Συν τοις άλλοις, θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, με τα έμπειρα κομματικά στελέχη του κόμματος να εκτιμούν ότι ο Καρανίκας θα πάρει αρκετές ψήφους στο συνέδριο, καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι δέχεται άδικες επιθέσεις από τα ΜΜΕ και τα social media.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Alpha Bank: Εξώδικο στον Π.Ψυχάρη για τα δάνεια των 15 εκατ. ευρώ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιβάν Σαββίδης: Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου (που συνεδριάζουν καθημερινά για το νέο κανάλι)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036

    mononews_contest 1 year



    ΣΧΟΛΙΑ