• First Top Stories

    Κερνάει ο Τσακαλώτος: Με την… πορτοκαλόπιτα της γιαγιάς στο υπουργείο του

    • NewsRoom


    Η άγρια κόντρα του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Βασίλη Οικονόμου οδήγησε σε ένα πολύ γευστικό έπαθλο…  Την πορτοκαλόπιτα λοιπόν που… «κέρδισε» ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά τη διαμάχη των δύο ανδρών στη Βουλή, κέρασε σήμερα στο υπουργείο.

    Το «αστείο» ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου με τον υπουργό κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό να αποκαλύπτει ότι η γιαγιά ενός φίλου του γιου του, του έφτιαξε πορτοκαλόπιτα με αφορμή το θερμό επεισόδιο που είχε την προηγούμενη ημέρα με τον Βασίλη Οικονομου.

    «Σήμερα το πρωί, βρήκα ένα δώρο, από την γιαγιά ενός συμμαθητή του γιου μου, μία πορτοκαλόπιτα. Κάθε φορά που θα μιλάς έτσι στον Οικονόμου θα σου φτιάχνω πορτοκαλόπιτα μου είπε», είχε αναφέρει ο υπουργός.

    Ο κ.Τσακαλώτος είχε συμπληρώσει με χιούμορ ότι «επειδή και εγώ και ο κ. Οικονόμου, προσέχουμε τη διατροφή μας, θα προσέχω πώς θα του μιλάω».

    Σήμερα ο υπουργός, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο «αστείο» του και επειδή, προσέχει όπως είπε την διατροφή του πήγε την πίτα στο υπουργείο.



    ΣΧΟΛΙΑ