• First Top Stories

    Τραγική ειρωνεία για το Γιώργο Βακάκη: Η Porsche δεν ήταν δικιά του

    Βακάκης

    Ο οδηγός της μοιραίας Porsche Γιώργος Βακάκης (αριστερά)


    Τραγική ειρωνεία… Ο άτυχος 24χρονος Γιώργος Βακάκης που έχασε τη ζωή του στο φρικτό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και σόκαρε το πανελλήνιο, του έμελλε να τη χάσει οδηγώντας ένα αμάξι που δεν του ανήκε.

    Ο Οδηγός της μοιραίας Porsche Γιώργος Βακάκης
    Ο Οδηγός της μοιραίας Porsche Γιώργος Βακάκης

    Το αντίθετο, το αμάξι ανήκε στον πατέρα του και επικεφαλής της αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo Απόστολο Βακάκη, ο οποίος σκέφτηκε να του παραχωρήσει το δικό του, μια Porsche, ώστε να κάνει το ταξίδι που είχε προγραμματισμένο, μιας και το δικό του αυτοκίνητο είχε χαλάσει και δε γινόταν να το χρησιμοποιήσει.

    Απόστολος Βακάκης. Επικεφαλής της εταιρείας Jumbo
    Απόστολος Βακάκης. Επικεφαλής της εταιρείας Jumbo

    Έτσι και έγινε.

    Ο κ. Βακάκης, μη μπορώντας να του χαλάσει χατίρι καθώς του είχε ιδιαίτερη αδυναμία, αποφάσισε να συναινέσει στην επιθυμία του 24χρονου μοναχογιού του που ήθελε να πάει μέχρι την Αράχοβα παρέα με τους φίλους του.

    Η μοίρα – ή ο Θεός – όμως είχε άλλα σχέδια…

    Την Κυριακή (26 Φεβρουαρίου), ο νεαρός κληρονόμος της αυτοκρατορίας των Jumbo, επιβιβάστηκε στην Porsche του πατέρα του έχοντας μαζί τον στενό του φίλο και συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργακόπουλο και ξεκίνησαν, χωρίς να το γνωρίζουν, το τελευταίο τους ταξίδι.

    Ο νεαρός Βακάκης, έχοντας στα χέρια του το τιμόνι ενός αυτοκινήτου που φημίζεται για την ταχύτητά του, ξεκίνησε για τον προορισμό του. Αυτόπτης μάρτυς δήλωσε ότι “το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα πάνω από 200 χλμ την ώρα . Ίσως και να έτρεχε με 250 ίσως με 300″  δήλωσε στα ΜΜΕ

    εθνική Αθηνών - Λαμίας Βακάκης

    Όμως, η ταχύτητα αυτή και η αδρεναλίνη που συνεπάγεται γρήγορα ανακόπηκαν δια της βίας, καθώς η Porsche διέφυγε τον έλεγχό του και καρφώθηκε πάνω σε ένα σταθμευμένο Honda Civic σε πάρκινγκ στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο οποίο επέβαιναν μια 33χρονη μητέρα με τον μόλις 3 ετών γιο της, ενώ περίμενε το σύζυγό της που είχε βγει για λίγο.

    Ο σύζυγός της έμεινε μετά να κοιτάζει παγωμένος το αυτοκίνητό του να τυλίγεται στις φλόγες λόγω της έκρηξης που προκάλεσε η σφοδρότητα της σύγκρουσης με τη μοιραία Porsche – και μέσα του να καίγεται και η οικογένειά του.

    εθνική Αθηνών - Λαμίας Βακάκης

    Χρειάστηκε μόνο μια στιγμή, εκεί λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής, για να σημάνει το τέλος 4 αθώων ανθρώπων με τον πλέον τραγικό τρόπο.

    Η ειρωνεία της υπόθεσης; Το αυτοκίνητο του ήταν χαλασμένο…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Βακάκης: Ποιος ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη του γίγαντα των παιχνιδιών Jumbo, που οδηγούσε τη μοιραία Porsche

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιαβέρης σε μια συνέντευξη σοκ: Πάω με 30 χλμ/ώρα και με βρίζουν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Η Porsche μπορεί να πήγαινε ακόμα και με 300 χλμ/ώρα» λέει αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος



    ΣΧΟΛΙΑ