ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια εκπληκτική εμφάνιση η Εθνική Ελλάδας «ισοπέδωσε» το φαβορί Λιθουανία και προκρίθηκε στους 8 του Εurobasket νικώντας με 77 – 64.
Στους κορυφαίους του αγώνα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κώστας Σλούκας και ο Νικ Καλάθης, οι οποίοι έκαναν ότι ήθελαν πάνω στο παρκέ. Σημαντική ήταν και η βοήθεια από τον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο. Ωστόσο κανείς από την Εθνική Ελλάδας δεν υστέρησε, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια ήταν μπροστά στο σκορ.
Η Ελλάδα πλέον περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Κροατία-Ρωσία, σε ένα ακόμα αγώνα νοκ-άουτ που θα γίνει την Τετάρτη.
Τα δεκάλεπτα: 17-25, 30-37, 48-61, 64-77
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μαριάννα Λάτση οικοδέσποινα στην εκδήλωση της Save a Greek Stray – Απούσα η Εριέττα Κούρκουλου
- Χρήστος Μαυρίκης: Επιστρέφει στη φυλακή μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Σπάτα
- Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): «Χιλιάδες κενές θέσεις σε τεχνικά επαγγέλματα και τεχνητή νοημοσύνη»
- Γκίκας: Κεντρική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη η επένδυση στον θαλάσσιο τουρισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.