• First Top Stories

    Θεοδωρικάκος: Ακροδεξιά στελέχη η ΝΔ δεν έχει. Έχει όμως η κυβέρνηση!

    • NewsRoom


    Τις ανακοινώσεις για τις αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ σχολίασε σε συνέντευξή του στη Real News o συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκης, Τάκης Θεοδωρικάκος.
    Πιο συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος αναφορικά μέ την αλλαγή του Βασίλη Κικίλια σημειώνει ότι
    “Ο πρόεδρος αποφάσισε την ευρύτερη ανανέωση του επικοινωνιακού επιτελείου. Ο Βασίλης Κικίλιας έκλεισε τον δημιουργικό του κύκλο ως Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔμε πολύ θετικό τρόπο”
    Για  τη νέα εκπρόσωπο τύπου του κόμματος ο στενός συνεργάτης του προεδρείου της ΝΔ υπογραμμίζει ότι ” η Μαρία Σπυράκη είναι ένα πολύ σημαντικό στέλεχος της παράταξης
    Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα προσδώσει νέα δύναμη και σαφήνεια στο επικοινωνιακό πεδίο, όπου θα πρωταγωνιστήσει με επιτυχία μαζί με πολλά αξιόλογα νέα στελέχη που παρουσίασε ο Πρόεδρος αλλά και μαζί με τους εμπειρότερους μαχητές της παράταξης”.
    Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος υπεραμύνεται του αντιπροέδρου Άδωνι Γεωργιάδη που πολλοί του χρεώνουν ακροδεξιλα ρητορία τονίζοντας ότι “Όποιος κάνει σκληρή κριτική στον κύριο Τσίπρα χαρακτηρίζεται από το μέγαρο Μαξίμου σαν ακροδεξιός. Ακροδεξιά στελέχη η ΝΔ δεν έχει. Έχει όμως η κυβέρνηση!”.



    ΣΧΟΛΙΑ