• First Top Stories

    Στοκχόλμη: Η συγκλονιστική στιγμή της σύλληψης των δύο υπόπτων για την επίθεση με φορτηγό (video)

    Στοκχόλμη


    Σε βίντεο καταγράφηκε η συγκλονιστική στιγμή που η σουηδική αστυνομία έπειτα από μαραθώνια καταδίωξη συλλαμβάνει έναν 39χρονο άντρα για την επίθεση με φορτηγό στο εμπορικό κέντρο της Στοκχόλμης από την οποία έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα και τραυματίστηκαν 15 ακόμα.

    Ο 39χρονος, θεωρείται ότι είναι υποστηρικτής του ISIS και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Η σύλληψή του έγινε στο προάστιο Μάρστα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 39χρονος που πιστεύεται ότι έχει καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, φορούσε κουκούλα που κάλυπτε ολόκληρο το πρόσωπό του, ενώ πάνω στα ρούχα του βρίσκονταν σπασμένα γυαλιά. Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι σχετίζεται με την αγριότητα που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Στοκχόλμης.

    https://youtu.be/Qd3TAaiLwtw

    Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία υποψιάζεται ότι μπορεί να βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του φορτηγού, ωστόσο σύμφωνα με τα σουηδικά Μέσα, άλλες πηγές ασφαλείας δήλωσαν ότι ο οδηγός δεν έχει ακόμα συλληφθεί.

    Ωστόσο, σύμφωνα με την σουηδική εφημερίδα Aftonblat , ο 39χρονος φέρεται να έχει ανεβάσει προπαγάνδα του ISIS στο Facebook και να έχει κάνει like σε φωτογραφίες που παρουσίαζαν θύματα μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης το 2013.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στοκχόλμη: Δύο άτομα στα χέρια των Αρχών για την επίθεση – Υποστηρικτής του ISIS ο ένας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νύχτα φόβου στη Στοκχόλμη μετά την τρομοκρατική επίθεση: Έναν άνδρα φέρεται να συνέλαβαν οι Αρχές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο «ενοχλητικός» κ. Στουρνάρας ξανά στο στόχαστρο της κυβέρνησης – Το παρασκήνιο πίσω από τη.. βεντέτα



    ΣΧΟΛΙΑ