• First Top Stories

    Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης στο Λας βέγκας: 42 όπλα είχε ο συνταξιούχος μακελάρης στο σπίτι του (video)

    Λας Βέγκας


    Τρόμο προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στο Λας Βέγκας. Ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ, έσπειρε το θάνατο, σκοτώνοντας 59 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 527, ανοίγοντας πυρ εναντίον του πλήθους σε μια συναυλία κάντρι.

    Λίγο μετά το μακελειό, το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη, ενώ την ίδια στιγμή οι αμερικανικές αρχές ασφαλείας διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτή την εκδοχή μιλώντας για έναν «μοναχικό λύκο» και έναν «ψυχοπαθή».

    Ενδεικτικό είναι πως στο σπίτι του, στο Μεσκίτ, ένα πλήρες οπλοστάσιο, με 19 όπλα ενώ όπως διαπιστώθηκε άλλα 23 ήταν τα όπλα που είχε μεταφέρει μαζί του σε βαλίτσες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου από το οποίο σκόρπισε το θάνατο. Επίσης, βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του εκρηκτικές ύλες και άλλες ηλεκτρικές συσκευές με τις οποίες δεν γνωρίζουν ακόμη τι σχεδίαζε να κάνει.

    https://youtu.be/B7ixInjs0C4

    https://youtu.be/j0ry890JjTg

    Και ενώ όλος ο πλανήτης παρακολουθεί έντρομος τις εξελίξεις, ο αδερφός του δράστη, Έρικ Πάντοκ, τον περιέγραψε ως έναν ευκατάστατο άνδρα, που του άρεσαν οι κρουαζιέρες, το να παίζει πόκερ στο διαδίκτυο και να συχνάζει στα καζίνο του Λας Βέγκας.

    Βασιλιάς του instagram: «Είδα ένα κορίτσι να κρέμονται τα μυαλά της έξω»


    Στο Twitter ανέβηκε και βίντεο με τον «βασιλιά του Instagram» Dan Bilzerian, να εγκαταλείπει το χώρο πανικόβλητος, ενώ φαίνεται να λέει πως μια κοπέλα δίπλα του πυροβολήθηκε στο κεφάλι. «Γαμώτο, ένα κορίτσι μόλις πυροβολήθηκε στο κεφάλι», ακούγεται να λέει στο βίντεο και συνεχίζει περιγράφοντας τι έζησε, μέσα σε πανικό: «Είναι θεότρελο, πάω να πάρω ένα όπλο και να γυρίσω πίσω, έρχομαι, τι έγινε, κάποιου είδους σφαγή, ένας άντρας είχε βαρύ οπλισμό, σίγουρα, είδα ένα κορίτσι να πυροβολείται στο πρόσωπο δίπλα μου, τα μυαλά της κρέμονταν έξω».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος είναι ο μακελάρης που σκόρπισε τον θάνατο στο Λας Βέγκας
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντόναλντ Τραμπ: Το «απόλυτο κακό» χτύπησε το Λας Βέγκας
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρόμος στο Las Vegas: 50 νεκροί και 200 τραυματίες σε συναυλία (video-σοκ τη στιγμή της επίθεσης)



    ΣΧΟΛΙΑ