• First Top Stories

    Πανικός στο Twitter με το τριήμερο αξίας 900 ευρώ του Τζανακόπουλου στην Κέα. Δείτε 15 Tweets

    Τζανακόπουλος

    Δημήτρης Τζανακόπουλος


    Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μια χαρά. Ταξίδια σε νησιά, μπράβοι να συνοδεύουν τους υπουργούς χωρίς κανένα λόγο. Έτσι λοιπόν εκτεθειμένος για μία ακόμη φορά είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος για να περάσει ένα διήμερο στην Τζιά ήθελε δύο μπράβους παρέα. Το κόστος για την μετακίνηση αυτή των μπράβων και του κ. Τζανακόπουλου ανήλθε -σύμφωνα με τα έγγραφα του υπουργείου Οικονομικών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας- στα 900 ευρώ . Στην μετακίνηση αυτή συμπεριλαμβάνονταν και δύο άντρες ασφαλείας με όλα τα έξοδα φυσικά για το τριήμερο πληρωμένα.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λοιπόν επέλεξε την Τζιά για να ξεκουραστεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το τριήμερο του υπουργού έγινε βέβαια σχεδόν πενθήμερο, καθώς οι ημερομηνίες που αναγράφονται στο έγγραφο είναι η Παρασκευή 2 Ιουνίου ως αναχώρηση, με επιστροφή την Τρίτη 6 Ιουνίου – άγνωστο πρωί ή απόγευμα.

    Το έγγραφο, που κυκλοφορεί στα social media από το πρωί, αναφέρει επί λέξει: «για έξοδα υπηρεσιακής μετακίνησης δύο (2) συνοδών ασφαλείας του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας – Κυβερνητικού Εκπροσώπου από την Αθήνα στην νήσο Κέα, με αναχώρηση από Παρασκευή στις 02-06-2017 και επιστροφή στην Αθήνα την Τρίτη στις 06-06-2017, ως εξής» και από κάτω σε πινακάκι αναγράφονται τα ποσά και οι «κωδικοί» τους: 120 ευρώ, 360 ευρώ και 420 ευρώ – σύνολο 900 ευρώ.

    Τα έξοδα αυτά δηλαδή αφορούν αποκλειστικά και μόνο την μετακίνηση των δύο αυτών φρουρών από το πολιτικό γραφείο του υπουργού, βάσει των δικαιολογητικών.

    Όπως είναι επόμενο, πληθώρα σχολίων υπήρξε από τα social media και ειδικά από το Twitter για τις «πληρωμένες από εμάς», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, για διακοπές του κυρίου Τζανακόπουλου.

     

     

    tzia tzia1 tzia2 tzia3 tzia4

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλέξης Τσίπρας: Περιμένουμε ένα σήμα από τους Θεσμούς ότι μπορούν να εμπιστευθούν ξανά τη χώρα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Τζανακόπουλος: Χρέος των δανειστών να πάρουν τώρα τις αναγκαίες αποφάσεις για την Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αν. Αθανασόπολος (Κωτσόβολος): «Δεν ενδιαφερόμαστε για εξαγορές – Συνεχίζουμε την αυτόνομη ανάπτυξη»

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ