• First Top Stories

    Ο Δημ. Καμμένος «ξαναχτύπα»: Κομπλεξικό το να μην αναγνωρίζουμε τον κουμμουνιστικό ολοκληρωτισμό

    • NewsRoom
    Δημήτρης Καμμένος

    Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής ΑΝΕΛ


    Για μια ακόμα φορά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, αποφασίζει να διαφοροποιηθεί από την  πολιτική γραμμή «σιωπής» του κόμματος απέναντι στις ιδεολογικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή στάθηκε η στάση του Σταύρου Κοντονή να αρνηθεί τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από κομμουνιστικά καθεστώτα, αλλά και μελών της κυβέρνησης που χαρακτηρίζουν τον λαό της Εσθονίας ως υμνητές του ναζισμου.

    Με ανάρτησή του ο Δημήτρης Καμμένος κάνει λόγο για κομπλεξισμό της χώρας, η οποία είναι το μοναδικό δυτικό κράτος που δεν θέλει να αναγνωρίσει τον κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό.

    Πιο αναλυτικά έγραψε στο facebook:

    «’Εχετε αναρωτηθεί γιατί είμαστε η μοναδική Δυτική χώρα που δεν θέλει κομπλεξικά να αναγνωρίσει τον ολοκληρωτισμό των κομμουνιστικών καθεστώτων;

    Από πότε η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα εγκλήματα τα οποία έχει αναγνωρίσει τόσο ο Πούτιν όσο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ;

    Ποιά Ελλάδα είναι αυτή ;

    Ο κομμουνισμός δεν διέπρεψε στον ρατσισμό στις μαζικές δολοφονίες και την μισαλλοδοξία;

    Δεν κατεδίωξε κάθε Θρησκεία ;

    Γνωρίζετε τι πέρασαν οι Εσθονοί κάτω από την Σοβιετική κομμουνιστική μπότα; Εκτός εαν νομίζετε ότι πέρασαν τέλεια και σήμερα γιορτάζουν τις ευτυχείς αναμνήσεις τους.

    Για την ιστορία οι Σοβιετικοί απέλασαν πάνω απο 33.000 Εθνονους απο 1945-1951 στην Σιβηρία και το Καζακστάν με την κατηγορία ότι ήταν “εχθροί του λαού” και “εχθροί των εργατών”. Το 1949 το 70% των απελαθέντων ήταν γυναικόπαιδα κάτω των 16 ετών..!!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O Κοντονής εξαγιάζει τα εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολάκης για Κοντονή: Μπράβο Σταύρο. Η ιστορία ούτε διαγράφεται ούτε παραχαράσσεται

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Οι Εσθονοί είναι φιλοναζί



    ΣΧΟΛΙΑ