• First Top Stories

    Μιχάλης Λεμπιδάκης: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες και οι έρευνες της Αστυνομίας

    • NewsRoom
    Απαγωγή


    Νέες φωτογραφίες από την υπόθεση με την απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη, που έχει σοκάρει την Κρήτη αλλά και όλη την Ελλάδα, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

    Τη στιγμή που η τοπική αστυνομία βρίσκεται σε συναγερμό και διεξάγει έρευνες προκειμένου να βρει κάποιο στοιχείο για το που μπορεί να έχουν μεταφέρει τον επιχειρηματία, αποφασίστηκε να μεταβεί στο Ηράκλειο ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, για να είναι παρών στις έρευνες αυτές. Μάλιστα, ενημέρωσε το βράδυ ο ίδιος τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα για την απόφαση αυτή.

    Απαγωγή
    Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνος Τσουβάλας

    Οι φωτογραφίες που βγήκαν στο φως αφορούν μάλλον τα δύο αμάξια με τα οποία οι δράστες προσπάθησαν να κλείσουν αφενός τον δρόμο στον απαχθέντα και αφετέρου να τον αναγκάσουν να βγει από το αμάξι του προκειμένου να τον πάρουν μαζί τους. Επίσης φαίνεται και το αυτοκίνητο του ίδιου του επιχειρηματία, τρακαρισμένο και με ανοιχτά τα παράθυρα.

    Η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο τόσο για τους συγγενείς του άτυχου άνδρα όσο και για όλη την Ελλάδα που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    277807

    277806

    277805

    277804277803

    277802277801

    277800

    277843

    277842

    277840

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αγωνία στην Κρήτη: Απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο κρητικός επιχειρηματίας με περιουσία 52,6 εκατ. ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρίλερ στην Κρήτη: Χωρίς κανένα στοιχείο οι Αρχές – Περιμένουν «απόδειξη ζωής» του επιχειρηματία



    ΣΧΟΛΙΑ