ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Virtus South European Fund φαίνεται ότι περνά η Avis την οποία πωλεί η Τράπεζα Πειραιώς καθώς χθες το fund κατέθεσε βελτιωτική προσφορά για το 95% της Olympic Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις.
Στη τελική φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας μετείχαν η Virtus και η Fortress και το αμερικανικό privateequity αποσύρθηκε και δεν κατέθεσε προσφορά. Η Virtus South European Fund είναι δημιούργημα του Λάμπρου Παπακωνσταντίνου, και έχει ως υποστηρικτή στη διεκδίκηση της Avis την Olympia Group, συμφερόντων του Πάνου Γερμανού και άλλους επιχειρηματίες.
H Αvis κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων και επανήλθε σε κερδοφορία το 2016 με κύκλο εργασιών 152,5 εκατ. ευρώ και κέρδη EBITDA 76,3 εκατ. ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Mega συμμαχία-έκπληξη: Παπακωνσταντίνου με Γερμανό διεκδικούν την AVIS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AVIS: Γιατί ξαφνικά άρχισε να χαμογελά ο Πολυχρόνης Συγγελίδης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι λίστες ξανά στο προσκήνιο: Το ΚΕΦΟΜΕΠ ζητάει καταγραφή περιουσίας από το 2006 έως τι 2008. Τι λένε νομικοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευάγγελος Μυτιληναίος: Δεν θα είναι Ευρωπαίοι οι κύριοι πελάτες μας για το γάλλιο- Οι προκλήσεις για την ευρωπαϊκή βιομηχανία
- Μη κρατικά Πανεπιστήμια: Ποια πανεπιστήμια φημολογείται πως πήραν την έγκριση της ΕΘΑΑΕ
- Σταμάτης Τσαντάνης: Γιατί η Seanergy εκδίδει retail ομόλογο 100 εκατ. ευρώ
- Όλα τα σενάρια στο τραπέζι για το deal Φέσσα – Φουρλή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.