• First Top Stories

    Γιάννης Λάτσιος: Έτοιμος για τον τηλεοπτικό πόλεμο της νέας σεζόν

    Γιάννης Λάτσιος

    Γιάννης Λάτσιος


    Μπορεί και να ηχεί παράξενο σε κάποιους το να βρίσκονται στην Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ωνασείου μεσημέρι Τετάρτης και να βλέπουν το trailer του «Nomads», ακούγοντας ταυτόχρονα τον Γιάννη Λάτσιο να αναλύει το consept του συγκεκριμένου reality.

    Στην πρώτη του ουσιαστικά συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ-ο γράφων δεν ανήκει σε αυτούς αλλά πήγε για δει τι θα βγει-ο γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ και επικοινωνίας στο κανάλι του Αμαρουσίου, παρουσιάστηκε καλά διαβασμένος.

    Αυτοί που τον ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά θέλοντας να επαναφέρει τον Antenna στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

    Έχοντας ήδη ξεχάσει όπως μας είπε για φέτος την λέξη διακοπές ο Γιάννης Λάτσιος παρουσίασε σε ένα preview κατά κάποιο τρόπο τα νέα όπλα του σταθμού με κορωνίδα το reality «Nomads» η «Νομάδες» επί το ελληνικώτερο.

    Αυτό θα είναι το αντίπαλο δέος απέναντι στο «Survivor II» του ΣΚΑΙ, που έρχεται με την φόρα του πρώτου, το οποίο διέλυσε ότι βρέθηκε απέναντί του την φετινή σεζόν.

    Η μύχια προσδοκία του είναι να έχει πραγματικά δυνατά ονόματα-κράχτες που θα καταφέρουν να ξεκολλήσουν τον θεατή από το αντίπαλο reality, σε ένα δύσκολο τηλεοπτικό στοίχημα.

    Παρόλο που βοήθησε όσο μπορούσε τους διψασμένους για ειδήσεις συντάκτες, απέφυγε να μπει στην ονοματολογία ή να πει περισσότερα από αυτά που μπορούσε την δεδομένη στιγμή.
    Η πρώτη είδηση που έδωσε αφορούσε την επιστροφή του κεντρικού δελτίου του σταθμού στις 20.00 μ.μ. από τις 19.00 μ.μ. που έβγαινε μέχρι τώρα, με παρουσιαστή φυσικά τον Νίκο Χατζηνικολάου.

    Ο ίδιος σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις θεωρεί ότι ήταν λάθος η επιλογή της συγκεκριμένης ώρας.
    Μιας ώρας, η οποία έφερε τον κυρίαρχο του δελτίου των οχτώ να «αγκομαχεί» απέναντι στον Αντώνη Σρόιτερ, που τελικά βγήκε νικητής.

    Μας φανέρωσε τις νέες κωμικές σειρές, μίλησε για τους παλιούς αλλά και για το νέο talk show του Γιώργου Λιάγκα, που όπως λένε οι φήμες θα έχει έντονο το άρωμα του Κώστα Μπογδάνου, σε μια σεζόν όπου θα κριθούν πολλά για τον πρώην σύζυγο της ακλόνητης στο «Πρωινό» Φαίης Σκορδά.

    Στο τέλος της παρουσίασης όλοι θέλανε να εκμαιεύσουν αυτό το κάτι παραπάνω από τον Λάτσιο, που όμως δεν έκανε την χάρη σε κανέναν, ακολουθώντας τη πάγια τακτική του να μην λέει ποτέ, περισσότερα από αυτά που πρέπει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αγωγή 32 εκατ. ευρώ στον Νίκο Παππά από την οικογένεια Βαρδινογιάννη-Τι απαντά ο υπουργός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογένεια Καρέλια: Οι καλύτεροι εργοδότες στην Ελλάδα σε πόλεμο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατασχέσεις και δεσμεύσεις λογαριασμών και περιουσίας της ΑΕΠΙ



    ΣΧΟΛΙΑ