• First Top Stories

    Κώστας Μπακογιάννης-Σία Κοσιώνη: Γάμος στο Ακρωτήρι στα τέλη Ιουλίου

    Σία Κοσιώνη

    Η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη


    Η λιτή πρόσκληση με την φράση «Save the date 10/06» που είχαν λάβει οι εκατόν πενήντα περίπου καλεσμένοι του Κώστα Μπακογιάννη και της εγκυμονούσας Σίας Κοσσιώνη, για τον γάμο του ζευγαριού, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, ακυρώθηκε σχεδόν αυτόματα με την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη .

    Το πένθος οδήγησε το ζευγάρι να αναβάλλει την τελετή για σαράντα ημέρες και σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους η νέα ημερομηνία για την τελετή είναι το Σάββατο 29 Ιουλίου.

    Ο γάμος θα τελεστεί στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης και όλα συγκλίνουν στο ότι θα είναι θρησκευτικός, με εκατόν πενήντα το πολύ καλεσμένους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού. Προσκλητήρια θα λάβουν και κάποιοι πολύ στενοί τους φίλοι, οι οποίοι θα δώσουν το παρόν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του περιφερειάρχη και της δημοσιογράφου.

    Παρόλο που ο Κώστας Μπακογιάννης είχε δηλώσει ότι «ο γάμος με την Σία θα προσπαθήσουμε να γίνει αυστηρά μεταξύ μας» τελικά δεν τα κατάφερε, αφού μετά τα αποκαλυπτήρια για την Σαντορίνη, πλέον γίνεται γνωστή και η τοποθεσία του μυστηρίου.

    Το Ακρωτήρι είναι ένα γραφικό χωριουδάκι με περίπου τετρακόσιους πενήντα κατοίκους, στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού μέσα και γύρω από το οποίο υπάρχουν τριάντα μία εκκλησίες.

    Σε μια από αυτές η οποία προς το παρόν παραμένει επτασφράγιστο μυστικό-κάποιοι λένε ότι θα γίνει σε εκκλησάκι ιδιωτικής κατοικίας όπου θα γίνει και το πάρτι-θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο κανάλι του Φαλήρου.

    Αποφασισμένοι να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητα της πιο ευτυχισμένης προς το παρόν στιγμής στην κοινή τους ζωή που μετράει πλέον τρία χρόνια, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη θα υποδεχθούν σύμφωνα με τις πληροφορίες τους προσκεκλημένους τους στην εντυπωσιακή κατοικία του στενού τους φίλου επιχειρηματία κ. Γιώργου Γεωργιάδη, η οποία βρίσκεται στο Ακρωτήρι.

    Πρόκειται για ένα μεγάλο σπίτι, χτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική νοοτροπία που κυριαρχεί στο νησί, με πολλούς θόλους και μια εντυπωσιακή θέα, η οποία την νύχτα μαγεύει.

    Εκεί θα παρατεθεί το γαμήλιο δείπνο που αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις μικρές ώρες, εφόσον υπάρχουν και οι ανάλογες αντοχές, αφού εκείνη την περίοδο η Σία Κοσιώνη θα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

    Στην λίστα των προσκεκλημένων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο κ. Γιάννης Αλαφούζος, και ο κ. Σταμάτης Μαλέλης από τον ΣΚΑΪ, ενώ κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η αδερφή του γαμπρού. Αλεξία Μπακογιάννη.

    Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν και που θα πραγματοποιηθεί το pre wedding πάρτι του ζευγαριού την Παρασκευή 28 Ιουλίου, αφού ακόμη και οι καλεσμένοι περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζουν.

    Θα τις μάθουν με μια δεύτερη πρόσκληση που θα λάβουν αυτές τις ημέρες η οποία θα περιέχει όλες τις λεπτομέρειες της γαμήλιας τελετής, που θα λάβει χώρα στο ηφαιστειογενές νησί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου το απόγευμα σύμφωνα με τις διαρροές, λίγο πριν από το συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κώστας Μπακογιάννης-Σία Κοσιώνη: Έρωτας, διαζύγια, πάθη και τώρα… παιδί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Μπακογιάννης: Τι αποκαλύπτει για τον ενδεχόμενο γάμο του με τη Σία Κοσιώνη και το παιδί που περιμένουν (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κώστας Μπακογιάννης: Δείπνο με την Σία και την πρώην σύζυγό του



    ΣΧΟΛΙΑ