• First Top Stories

    Κωνσταντίνος Κουκάς: Ο δήμαρχος Μυκόνου και οι real estate business με την αδερφή του

    Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς (δεξιά) με τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη (αριστερά) και τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο (κέντρο)

    Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς (δεξιά) με τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη (αριστερά) και τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο (κέντρο)


    Την Δευτέρα το μεσημέρι στο Nammos ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς απολάμβανε την συντροφιά του Αντώνη Ρέμου, του Ηλία Ψινάκη και της Λίντσεϊ Λόχαν, έχοντας «πιάσει» πρωτύτερα τον Μάη.

    Ήταν ένα Σαββατοκύριακο που του δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσει γνωστούς φίλους του, την ίδια στιγμή που στο νησί συζητιέται έντονα η νέα του δραστηριότητα, αφού έχοντας βάλει μπροστά την αδερφή του, ο ανώτατος άρχων του νησιού φέρεται να εντρυφεί στο real estate, χτίζοντας δύο βίλες στην θέση Κορακιά.

    Πρόκειται λένε οι γνωρίζοντες ενδελεχώς το θέμα για δύο εντυπωσιακές κατοικίες με πισίνα τις οποίες όλοι αποκαλούν «τα σπίτια του δημάρχου» παρά το γεγονός ότι η άδεια έχει εκδοθεί στο όνομα της αδερφής του.

    Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι δύο κατοικίες θα ενοικιάζονται, ενώ υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι η μία τουλάχιστον, θα είναι το ησυχαστήριο του κ. Κουκά.

    Χτισμένες σε πλήρη εναρμόνιση με το Κυκλαδίτικο τοπίο και την αρχιτεκτονική του νησιού, οι δύο βίλες έχουν εφοδιαστεί σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και με κάμερες ασφαλείας, ώστε οι ιδιοκτήτες ή οι ένοικοι αυτών να αισθάνονται πιο ασφαλείς.

    Αυτό σύμφωνα με τους ψιθύρους και τις πληροφορίες θα είναι το μέρος, όπου θα μπορεί να ξεφεύγει για λίγο από την κοσμική καταιγίδα που πλήττει κάθε καλοκαίρι το νησί και της οποίας είναι λάτρης.

    Κάτι που φάνηκε και πέρυσι, όταν για χατήρι του ζεύγους Καρίμ Ελ Σιάτι και Αν Μπεατρίς Μπάρος, έκλεισε όλη την παραλία στην Λια, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

    Ο ίδιος υπεραμύνεται των επιλογών του ευελπιστώντας να κάνει την Μύκονο ένα jet set χαλιφάτο, κάτι που φάνηκε και από την περσινή σεζόν η οποία πάντως σημαδεύτηκε από ουκ ολίγες ληστείες και κλοπές.

    Φέτος ο κ. Κουκάς πιστεύει απόλυτα ότι η σεζόν θα είναι ακόμη καλύτερη, έστω και αν στο νησί γίνεται ένας μικρός χαμός, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την πολεοδομία.

    Οι παρανομίες δίνουν και παίρνουν στο νησί που πλέον έχει γίνει απαγορευτικό για τον μέσο Έλληνα, κάτι όμως που δεν φαίνεται να ενδιαφέρει ιδιαίτερα τις τοπικές αρχές.

    Μύκονος Κουκάς

    Ο λάτρης του jet set

    Ο νέος Δήμαρχος Μυκόνου -εκλέχτηκε σε αυτή την θέση το 2014- εξακολουθεί να είναι αντικείμενο συζήτησης στο νησί του, με τις θετικές και τις αρνητικές απόψεις για το έργο του να διίστανται.

    Λάτρης των έντονων χρωμάτων στα ρούχα του, επέλεξε σύμφωνα με τα όσα του καταμαρτυρούν, να κινείται όπως ο φίλος του και Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

    Να είναι δηλαδή -όσο μπορεί και του επιτρέπεται- να είναι κοντά στο διεθνές jet set, εκπρόσωποι του οποίου τιμούν την Μύκονο σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

    Στις συνεντεύξεις του ο κ. Κουκάς έχει πει μεταξύ άλλων ότι «όσοι Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες επενδύουν δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον τόπο είναι καλοδεχούμενοι», φράση μάλλον ατυχής με τις τιμές που έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.

    Το γεγονός ότι ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί πλέον να πατήσει το πόδι του στο ανεξάρτητο πριγκιπάτο του κ. Κουκά αναιρεί και τις δηλώσεις του πριν ένα δύο περίπου χρόνια.

    «Το νησί μας απευθύνεται σε όλους. Με ποιο σκεπτικό βγαίνουν οι Έλληνες εκτός πλάνου;» έλεγε τότε, μόνο που η συνέχεια τον διέψευσε πανηγυρικά.

    Το νησί που γεννήθηκε και ανδρώθηκε μέχρις ενός σημείου ο σημερινός Δήμαρχος από την Άνω Μερά μεταλλάχθηκε σε ένα υβρίδιο με πολύ ναργιλέ, που θυμίζει παροικία του Ντουμπάι.

    Μπορεί οι σπουδές του στην Νομική και η θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μαζί με τις εμπειρίες ζωής που βίωσε στο εξωτερικό να χάρισαν μια άλλη αύρα επικοινωνίας στον κ. Κουκά.

    Μόνο που αυτή η αύρα, όσο επιτυχημένη και αν είναι δεν αντισταθμίζει το γεγονός ότι ο ανώτατος άρχων του νησιού παρά τις όποιες προσπάθειές του, δεν φαίνεται να έχει επιτύχει πολλά, όσο και αν επιμένει ότι δεν τον βοηθάει η πολιτεία σε διάφορα θέματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτές είναι οι κλίκες της ένωσης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλη η αλήθεια για τις φήμες περί αυτοκτονίας της Νανάς Παλαιτσάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στάθης Ψάλτης: Οι εντάσεις ανάμεσα στην γυναίκα και την κόρη του και τα κληρονομικά – Τι συμβαίνει με την διαθήκη



    ΣΧΟΛΙΑ