• First Top Stories

    Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: «Σούβλισαν» σούσι στην Ιαπωνία

    Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα

    Ο κ. Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα αγκαλιά στα Χανιά


    Το βράδυ της Ανάστασης το κινητό ενός επιχειρηματία που απολάμβανε την μαγειρίτσα του στον κοσμικό «Ταρσανά» δονήθηκε από ένα γραπτό μήνυμα με αποστολέα τον κ. Γιάννη Κούστα.

    «Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά από την μακρινή Ιαπωνία» ήταν η φράση με την οποία ο γνωστός εφοπλιστής επιβεβαίωνε την φυγή του μαζί με την γυναίκα της ζωής του όπως αποκαλεί την Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Μια φυγή, με προορισμό μια ασυνήθιστη-για τα ελληνικά δεδομένα πάντα-χώρα, την Ιαπωνία, προκειμένου το ζευγάρι να γιορτάσει την ανάσταση του Θεανθρώπου.

    Είναι η πρώτη φορά που ο καταξιωμένος εφοπλιστής και η 26 Μαϊων σύντροφός του, επέλεξαν να αποφύγουν την συνήθη εφοπλιστική και κοσμική «πλημμύρα» του νησιού των Σπετσών τις ημέρες του Πάσχα.

    Εκεί όπου αν πήγαιναν, θα «έπεφταν» αργά η γρήγορα πάνω στην κ. Σοφία Γιαννικοπούλου, την πρώην σύζυγο του εφοπλιστή, που πέρασε εκεί τις γιορτές μαζί με τις δύο κόρες που απέκτησε με τον κ. Γιάννη Κούστα.

    Με δεδομένη την σκληρή δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ τους, το ζευγάρι προτίμησε να μην πάει στις Σπέτσες και η Δήμητρα Μέρμηγκα οργάνωσε μια απόδραση, στην άλλη άκρη της γης.

    Για όσους ζουν το ζευγάρι, αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο τα δύο τελευταία χρόνια, αφού με συνεχή ταξίδια έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.

    Είναι η δεύτερη φορά λένε οι καλά γνωρίζοντες που ο εφοπλιστής και η αρραβωνιαστικιά του επέλεξαν να πάνε στην Ιαπωνία, μια χώρα που λατρεύει η Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Το ταξίδι τους φέρεται να περιελάμβανε παραμονή στο Τόκιο και την Οσάκα, ρομαντικά δείπνα σε εξαιρετικά εστιατόρια, πολύ σούσι το οποίο λατρεύουν και οι δύο αλλά και ατέλειωτο shopping therapy για την Δήμητρα.

    Βρίσκονταν άλλωστε σε μια χώρα, οι κάτοικο της οποίας φημίζονται για την αγοραστική τους δύναμη, εντός και εκτός των συνόρων της.

    Οι ψίθυροι λένε ότι η κ. Μέρμηγκα, «χτύπησε» μια νέα συλλεκτική κροκό Hermes τσάντα, αξίας τριάντα χιλιάδων ευρώ περίπου, την οποία πρόσθεσε στην συλλογή της.

    Το ταξίδι τους «έκλεισε» με τις καλύτερες αναμνήσεις, μακριά από τον συνήθη ελληνικό κοσμικό περίγυρο που κινήθηκε μεταξύ Σπετσών Μυκόνου και στο Πόρτο Χέλι, σε μια χώρα που λατρεύουν και οι δύο πρωταγωνιστές ενός ειδυλλίου που καλά κρατεί…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιάννης Κούστας-Σοφία Γιαννικοπoύλου: Η πιο μεγάλη μάχη στις 15 Μαΐου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: Η μετακόμιση στην Βουλιαγμένη και η βίλα στον «Αστέρα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Κούστας-Σοφία Κούστα: Ο πόλεμος των Ρόουζ



    ΣΧΟΛΙΑ