• First Top Stories

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αλέξανδρος Έλληνας: Έρωτας με την πρώην του Βγενόπουλου

    Αλέξανδρος Έλληνας (αριστερά με το μικρόφωνο)


    Τα βλέμματα των θαμώνων στο εστιατόριο «21» στο Κεφαλάρι, έπεσαν-διακριτικά είναι η αλήθεια-στο ζευγάρι που πέρασε την είσοδο του γνωστού εστιατορίου στα Βόρεια προάστια.

    Η εντυπωσιακή γυναίκα ήταν ιδιαίτερα γνωστή στους παλαιότερους ειδικά θαμώνες, ενός μέρους όπου δειπνούν παραδοσιακά τις Πέμπτες πολύ ισχυρά ονόματα του επιχειρείν.

    Επρόκειτο για την Τζιλ Μπεντ γνωστή από την μακροχρόνια σχέση της με τον Ανδρέα Βεγενόπουλο με τον οποίο απέκτησε την 18χρονη σήμερα Μελίνα.

    Τζιλ Μπεντ

    Ο συνοδός της, o κύριος Αλέξανδρος Έλληνας τυγχάνει επίσης ιδιαίτερα γνωστός στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους της πόλης, αφού έχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία, ειδικά στο αθηναϊκό nightlife.

    Εδώ αι οχτώ περίπου μήνες η πρώηνσύντροφος του αδικοχαμένου Βγενόπουλου, είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία, κάνοντας αμφότεροι μια νέα αρχή στην ζωή τους.

    Μέχρι το 2010 ο επιχειρηματίας κύριος Αλέξανδρος Έλληνας δεν ήθελε ούτε να ακούσει για γάμο, προτιμώντας να εντρυφεί με πάθος στο αθηναϊκό nightlife.

    Οι νύχτες του στα μπουζούκια έγραψαν ιστορία, ειδικά αυτές στα κέντρα που εμφανιζόταν η Δέσποινα Βανδή στην προ Ντέμη εποχή, όπου είχε πάντα πρώτο τραπέζι πίστα ότι ώρα και αν εμφανιζόταν!

    Τα γλέντια του άφησαν εποχή, όπως και τα χρήματα που σκόρπαγε αφειδώς, ενώ κάποτε είχε επσιτρατεύσει μέχρι και ελικόπτερο για να μεταφέρει την Βανδή σε νησί όπου έδινε συναυλία, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί με το πλοίο της γραμμής!

    Η νέα αρχή

    Ήταν αυτός που έφερε την αντιπροσωπεία της Dupont στην Ελλάδα, στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, όταν όλα φάνταζαν ιδανικά στην χώρα ανοίγοντας μια εντυπωασιακή μπουτίκ στο Κολωνάκι.

    Στα εγκαίνια τότε είχε συρρεύσει όλη η κοσμική Αθήνα, σε ένα event που συζητιόταν για μέρες στο Κολωνάκι, για το glam άρωμα που επικρατούσε.

    Μια δεκαετία και κάποια χρόνια μετά η μπουτίκ δεν υπάρχει, ο Αλέξανδρος Έλληνας μετράει πλέον μια σχέση που δεν τελεσφόρησε με την γοητευτική Μάρθα Ιωακειμίδη, από την οποία απέκτησε ένα γιο και παρά τα όσα είχαν γραφτεί περί γάμου τους, δεν την παντρεύτηκε ποτέ.

    Ο Αλέξανδρος Έλληνας με την πρώην σύντροφό του, Μαρθα Ιωακειμιδη

    Η νέα του σύντροφος Τζιλ Μπεντ που έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τον Ανδρέα Βγενόπουλο στον οποίο χάρισε μια κόρη, την Μελίνα μπήκε στην ζωή του του Mr Subaru-τον αποκαλούν έτσι επειδή έχει την αντιπροσωπεία της γνωστής εταιρίας για την Ελλάδα-πριν από εννιά περίπου μήνες.

    Η πρώτη γνωριμία εξελίχτηκε γρήγορα σε μια τρυφερή σχέση με εξόδους, περισσότερο στα Βόρεια προάστια, την οποία φρόντισαν επιμελώς να διαφυλάξουν μακριά από την δημοσιότητα, αποφέυγοντας κοινές φωτογραφίες.

    Μόνο τα συχνά δείπνα τους στο «21» μαζί με φίλους «πρόδωσαν» κατά κάποιο τρόπο την σχέση τους, που παρέμενε μέχρι τώρα ένα μυστικό όχι και τόσο καλά φυλαγμένο στους κόλπους της κοσμικής Αθήνας.

    Σε ότι αφορά την εμφύλια διαμάχη στην οικογένεια της πρώην συντρόφου του, ο κύριος Έλληνας παραμένει αποστασιοποιημένος από την υπόθεση αφού δεν τον αφορά και η όποια παρέμβασή του γίνεται μόνο αν η ζητηθεί η γνώμη του από την σύντροφό του.

    Φέτος το καλοκαίρι έκαναν διακοπές μαζί αλλά και χώρια, αφού η Τζιλ Μπεντ πέρασε κάποιο χρόνο με τα δύο παιδιά της-εκτός από την Μελίνα έχει άλλη μια κόρη από γάμο-ενώ ο Αλέξανδρος Έλληνας χάρηκε για κάποιες ημέρες τον εφτάχρονο πλέον γιο του.

    Πέρυσι το καλοκαίρι θυμήθηκε τον παλιό καλό εργένικο εαυτό του, όταν έδωσε το παρόν στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Πόρτο Χέλι, όπου συνεπικουρούμενος από τον Σέρο Μύρτα και τον τότε ελεύθερο και σήμερα προφυλακισμένο Αλέξανδρο Αγγλούπα τραγούδησε!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανδρέας Βγενόπουλος: Πού είναι τα λεφτά και ποιος τα κυνηγάει;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οριστικά εκτός «Nomads» η άνεργη ξανθιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Η αβάσταχτη ελαφρότητα της Κατερίνας Καινούργιου



    ΣΧΟΛΙΑ