• First Top Stories

    Nammos και Αντώνης Ρέμος: Πόλεμος στα social media για τον τιμοκατάλογο της συναυλίας

    αντωνης ρεμος

    Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος


    Σάλος έχει προκληθεί στα social media με τον τιμοκατάλογο που εξέδωσε το Nammos , το πιο διάσημο beach bar restaurant που βρίσκεται στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου – ξακουστή παγκοσμίως – , για τη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου, ο οποίος στις 28 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη, θα μοιραστεί τη σκηνή μαζί με το συγκρότημα The Gipsy Kings. Οι τιμές για άλλη μια χρονιά είναι στα ύψη και αποδεικνύουν περίτρανα ότι το αγαπημένο νησί των celebrities και των jet setters δε γνωρίζει από κρίση και δεν έχει καμία σχέση με την πεζή και μίζερη πραγματικότητα που βιώνει η υπόλοιπη Ελλάδα.

    Ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος τα δίνει όλα σε εμφάνισή του στο Nammos της Μυκόνου
    Ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος τα δίνει όλα σε εμφάνισή του στο Nammos της Μυκόνου

    Πάρτι στα social media με τον τιμοκατάλογο 

    Η δημοσιοποίηση του τιμοκαταλόγου της βραδιάς της εμφάνισης του δημοφιλούς Έλληνα καλλιτέχνη προκάλεσε κανονικό πάρτι στα social media με τους χρήστες του διαδικτύου να ανταλλάσσουν απόψεις και να σχολιάζουν με μοναδικό στυλ τις τιμές των εισιτηρίων που προσφέρει το μυκονιάτικο στέκι.

    Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ο κόσμος σχολιάζει τόσο το πόσο υψηλές είναι οι τιμές για τους περισσότερους όμως το φιλοσοφεί και το διακωμωδεί επιστρατεύοντας όλο το χιούμορ που διαθέτει.

    nammos-sxolia1 nammos-sxolia2

    Η πλειοψηφία των χρηστών σχολιάζει με τρόπο καυστικό τις τιμές αλλά υπάρχει και μια μερίδα εξ’ αυτών που τάσσεται υπέρ της μυκονιάτικης επιχείρησης και εκφράζει και την αντίθετη άποψη. Εκείνη που υποστηρίζει το ότι όποιος διαθέτει αυτά τα ποσά για τη διασκέδασή του έχει σαφώς κάθε δικαίωμα να το κάνει και δε χρειάζεται να του ασκείται κριτική σαν να διαπράττει έγκλημα.

    nammos-sxolia6nammos-sxolia5Γιατί, στην τελική το πώς και το πού χαλάει ο καθένας τα χρήματα που βγάζει είναι αποκλειστικό δικαίωμα του ιδίου και μόνο, άσχετα από τις εποχές και το κλίμα που επικρατεί. Κανείς άλλωστε δεν είπε ότι μαγαζιά σαν το Nammos προορίζονται για όλες τις τσέπες. Είναι επίσης δικαίωμα της κάθε επιχείρησης, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται, να προσαρμόζει και τις τιμές των υπηρεσιών που προσφέρει.

    nammos-sxolia4Το Nammos και ο Αντώνης Ρέμος

    Όπως είναι γνωστό, κάθε χρόνο ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποιεί την καθιερωμένη του συναυλία στο ναό της καλοκαιρινής διασκέδασης που ακούει στο όνομα Nammos. Αυτή η μικρή γωνία της Γης που τοποθετείται γεωγραφικά στην παραλία της Ψαρούς στο νησί της Μυκόνου (στην ίδια θέση παλιότερα βρισκόταν μια καθόλα ταπεινή και εντελώς ελληνική ταβέρνα) έχει γίνει ξακουστή σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη.

    Κάθε celebrity, jet settet, star αλλά και ανθυποστάρ που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να παραβρεθεί τουλάχιστον μια φορά το καλοκαίρι σε αυτό το μικρό αλλά θαυματουργό beach bar. Είναι το απόλυτο see-and-be-seen μέρος του κυκλαδίτικου νησιού, τουτέστιν, εκεί θα πάει όποιος θέλει να δει και να τον δουν. Στο Nammos, παρέα με τα αντηλιακά και τις πετσέτες, θα δει κανείς διάσπαρτα καλοκαιρινά αξεσουάρ των πιο γνωστών οίκων μόδας, πετσέτες με διάσημες υπογραφές, ενώ, αντί για ένα μπανάλ capuccino freddo θα επιλέξει να πιει ένα ποτήρι από μια από τις δεκάδες μάρκες σαμπάνιας που προσφέρονται σε αφθονία και αντί για ένα απλό τοστ ή παγωτό θα επιλέξει ανάμεσα σε διάφορες ευφάνταστες και γευστικές παραλλαγές sushi και sashimi.

    Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος
    Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος

    Καθόλου άσχημα θα έλεγε κανείς μιας και το αριστούργημα των κ.κ. Ζαννή Φρατζέσκου, Σάμι Ιμπραήμ και Κωνσταντή Κουσαθανά, αποτελεί την ιδανική διέξοδο για όποιον θέλει να νιώσει “διεθνής”, να ξεφύγει από την γκρίζα καθημερινότητα και να αφήσει πίσω του λέξεις όπως “μιζέρια”, “κρίση”, “οικονομία”, “πολιτική” και “πολιτικοί”. Για την ακρίβεια, θα αφήσει αυτές τις αφηρημένες έννοιες να πέσουν στη θάλασσα του Αιγαίου καθώς κατεβαίνει από το πλοίο της γραμμής και πατάει σε κυκλαδίτικο έδαφος ενώ τον χτυπάνε στο πρόσωπο οι δυνατοί μυκονιάτικοι άνεμοι. Βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων αν μη τι άλλο.

    Η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του διασημότερου beach bar restaurant του κόσμου φέτος ενισχύθηκε με ακόμα περισσότερη λάμψη καθώς οι τρεις ιδιοκτήτες ανανέωσαν την εικόνα του μαγαζιού αγοράζοντας νέες πολυτελείς και αναπαυτικές ξαπλώστρες που φέρουν βαριά ιταλική υπογραφή, αξίας 5.000 ευρώ η καθεμία αλλά και με νέες ομπρέλες εξίσου ακριβοθώρητης υπογραφής και αξίας 1.300 ευρώ η καθεμία.

    mykonos2
    Το νέο λαμπερό σκηνικό της παραλίας της Ψαρούς “ζωγραφισμένο” από το Nammos

    Πράγματι, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν στον πελάτη αυτήν ακριβώς την εντύπωση – ότι δηλαδή βρίσκεται σε μια εντελώς παράλληλη πραγματικότητα – οι τρεις θαυματοποιοί του Nammos κάθε χρόνο κάνουν τα μαγικά τους και επιστρατεύουν τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή (προσέξτε την έμφαση στο οξύμωρο της έκφρασης) της ελληνικής ελίτ, Αντώνη Ρέμο (που δεν υπάρχει jet set γάμος στον οποίο να μην έχει τραγουδήσει ή έστω να μην έχει τιμήσει με την παρουσία του) και διαφορετικούς μουσικούς παρτενέρ κάθε σεζόν για να τον πλαισιώσουν σε μια και μοναδική εμφάνιση κάτω από τα αστέρια στο μυκονιάτικο στέκι.

    Κάθε καλοκαίρι εκεί στήνεται η σκηνή πάνω στην οποία ο δημοφιλής τραγουδιστής δίνει τον καλύτερό του εαυτό και ξεσηκώνει τα – ομολογουμένως πολύ ευκατάστατα – πλήθη που είναι διατεθειμένα να βγάλουν από την τσέπη τους χιλιάδες ευρώ για να περάσουν μια τέλεια βραδιά. Έτσι και φέτος, ο τιμοκατάλογος παραμένει στα επίπεδα που έχει συνηθίσει το κοινό που συρρέει στο Nammos για να απολαύσει τη συλλεκτική αυτή συναυλία. Δίνοντας το ποσό των 500 ευρώ, κάποιος θα μπορέσει να απολαύσει ένα μενού 5 πιάτων, ένα μπουκάλι σαμπάνιας κανονικού μεγέθους και ένα magnum (1,5 λίτρα) μπουκάλι ροζέ κρασί επώνυμου γαλλικού οινοποιείου, με το τραπέζι να τοποθετείται στο πίσω και το μέσο κομμάτι της παραλίας. Με 1.000 ευρώ όμως μπορεί κάποιος να έχει όλες τις παραπάνω παροχές, με τη διαφορά όμως ότι η magnum φιάλη του ροζέ κρασιού αντικαθίσταται με μια jeroboam (3 λίτρα) φιάλη και το τραπέζι βρίσκεται μπροστά-μπροστά στη σκηνή.

    Ο περιβόητος τιμοκατάλογος της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos στις 29 Ιουλίου
    Ο περιβόητος τιμοκατάλογος της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos στις 29 Ιουλίου

    Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω τιμές είναι ατομικές. Κάθε χρόνο πάμπλουτοι Άραβες, Τούρκοι, Ρώσοι αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής υψηλής κοινωνίας δίνουν μάχη σώμα με σώμα προκειμένου να προλάβουν να εξασφαλίσουν μια από τις πολυπόθητες και δυσεύρετες θέσεις στο event του καλοκαιριού. Οι τρεις ιδιοκτήτες του Nammos τρίβουν τα χέρια τους καθώς με την συγκεκριμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου κάνουν τον τζίρο της σεζόν, με τις εισπράξεις να εκτοξεύονται στα ύψη, όπως είχε συμβεί και πριν από δυο χρόνια που ο Έλληνας σούπερ σταρ μοιράστηκε το stage με τον Julio Iglesias το 2014. Τα κέρδη εκείνης της βραδιάς παροιμιώδη, πλησίασαν τα 1,1 εκ. ευρώ, κάνοντας τους κοινούς θνητούς να λιποθυμούν στο άκουσμα του ποσού και την εφορία να πανηγυρίζει.

    Το ίδιο σκηνικό προβλέπεται να επαναληφθεί και φέτος στις 28 Ιουλίου που οι Gipsy Kings και ο Αντώνης Ρέμος θα ξεσηκώσουν τους θαμώνες με τις μουσικές και τις επιτυχίες τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/mikonos-report-prigkipato-pou-prokali-nargiledes-ke-fouskoti/60892



    ΣΧΟΛΙΑ