• First Top Stories

    Μύκονος: Χλιδή, ξαπλώστρα και Αντώνης Ρέμος

    • NewsRoom
    Nammos

    Ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος τα δίνει όλα σε εμφάνισή του στο Nammos της Μυκόνου


    Η Μύκονος φαίνεται πως έχει πάει σε άλλα επίπεδα πλέον όσον αφορά την ακρίβεια. Η πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο διάσημο beach bar restaurant Nammos είναι πλέον σταθερή αξία και φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου. Ειδικά οι ιδιοκτήτες του Nammos ζουν για αυτή τη βραδιά καθώς κάθε χρόνο με καλεσμένο τον Έλληνα σούπερ σταρ κάνουν τις μεγαλύτερες εισπράξεις της σεζόν, με το νούμερο να έχει τουλάχιστον επτά ψηφία.

    Το ΣΔΟΕ τρίβει κυριολεκτικά τα χέρια του αφού μόνο από την συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Julio Iglesias, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2014, είχε τσεπώσει περί τις 500.000 ευρώ σε ΦΠΑ τα οποία κατέληξαν στα ταμεία του κράτους. Και όλα αυτά σε μια περίοδο που η χώρα διανύει τη μεγαλύτερη κρίση στη νεότερη ιστορία της. Αν και ο τραγουδιστής είχε παρασυρθεί από τις πληροφορίες που διέρρευσαν από το υπουργείο Οικονομικών, οι οποίες ήθελαν το σύνολο της αξίας των αποδείξεων που κόπηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας να αγγίζει τα 2 εκ. ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα ήταν περίπου τα μισά (γύρω στο 1,1 εκ. ευρώ), δεν παύει να είναι από τους υψηλότερους τζίρους που έχουν καταγραφεί ποτέ για ανάλογη περίσταση.

    Σύμφωνα με το protothema.gr και φέτος, λοιπόν, η χλιδή και οι υψηλές τιμές αναμένεται να σχολιαστούν ποικιλοτρόπως, σχεδόν όσο και το τραγουδιστικό πρόγραμμα της κοινής εμφάνισης Αντώνη Ρέμου και Gipsy Kings. Όπως επίσης είναι λογικό να συζητηθούν και τα υψηλά κόστη, μια που οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, παρά την οικονομική κρίση και σε αντίθεση με τη γενικευμένη εικόνα μιζέριας της εποχής, δεν σκέφτηκαν να μειώσουν ούτε σεντ τις τιμές.

    nammos_katalogos
    Το μενού της φετινής συναυλίας του Αντώνη Ρέμου με τους Gipsy Kings στο Nammos

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στον σχετικό τιμοκατάλογο της επιχείρησης για την εν λόγω βραδιά, υπάρχουν δύο επιλογές για τους ενδιαφερόμενους πελάτες.  Η πρώτη αφορά τα τραπέζια που βρίσκονται κοντά στην εξέδρα και τιμώνται 1.000 ευρώ το κεφάλι, ήτοι 10.000 το τραπέζι με μίνιμουμ κατανάλωση και χωρητικότητα 10 ατόμων. Αυτό σημαίνει ότι αν σε ένα τραπέζι εμφανιστούν 5 άτομα, θα πληρώσουν για 10, ενώ στην περίπτωση που εμφανιστούν περισσότερα από 10, τότε θα προστίθενται στον λογαριασμό 1.000 ευρώ για κάθε έξτρα άτομο. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται το μενού του φαγητού, ένα μπουκάλι σαμπάνια απροσδιόριστης μάρκας και ένα μπουκάλι κρασιού τριών λίτρων Saint Tropez Rose.

    Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος
    Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος

    Στη δεύτερη και πιο οικονομική επιλογή, αυτή των 500 ευρώ ανά άτομο σε τραπέζι των δέκα, δηλαδή 5.000 ευρώ μίνιμουμ κατανάλωση, περιλαμβάνεται το ίδιο μενού, ήτοι μία σαμπάνια και ένα κρασί ενάμισι λίτρου της ίδιας ετικέτας. Για την ιστορία, τα μέλη του γαλλικού συγκροτήματος συμφώνησαν αμοιβή 70.000 ευρώ για μία και μόνο εμφάνιση στην παχιά άμμο της Ψαρούς.

    Όπως προβλέπεται βάσει των συμβολαίων που υπέγραψαν, διευθέτησαν οι ίδιοι το θέμα της διαμονής τους στη Μύκονο, επιλέγοντας μέσω online ταξιδιωτικού πρακτορείου την ενοικίαση πολυτελούς βίλας, ενώ το Nammos ανέλαβε τα αεροπορικά εισιτήρια, τα έξοδα σίτισης και μετακίνησής τους για όσες ημέρες θα βρίσκονται εκεί. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για τις επόμενες τρεις νύχτες τη σκυτάλη θα πάρει το περίφημο λονδρέζικο “The Girly Show”, με τις αριστοτεχνικές χορογραφίες από μια ομάδα επίλεκτων Βρετανών χορευτριών που έχουν εμφανιστεί μπροστά σε μεγάλα ονόματα του θεάματος και του jet set όπως οι The Black Eyed Peas, Σίρλεϊ Μπάσεϊ, Χιου Γκραντ, πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, πριγκίπισσα Μπεατρίς και δούκισσα του Γιορκ, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Ματ Σμιθ, Τζέισον Στέιθαμ, Μελ Γκίμπσον κ.ά.

    Το περίφημο λονδρέζικο “The Girly Show” έρχεται να ανεβάσει κατακόρυφα τη θερμοκρασία στην Ψαρού

    Και καμπάνες με 5.000 ευρώ την ημέρα

    Πέρα από την οργανωμένη παραλία με τις ξαπλώστρες αξίας 5.000 ευρώ, πλέον οι πελάτες του Nammos θα πληρώνουν το παραπάνω χρηματικό ποσό και για ημερήσια ενοικίαση μιας από τις τέσσερις νεόκτιστες πολυτελείς καμπάνες του.

    Όταν στη λίστα Forbes στην κατάταξη με τις πιο ακριβές καμπάνες στον κόσμο στις πρώτες θέσεις αναφέρεται το “Four Seasons” στα Bora Bora και το “Pelican Hill” στο Beverly Hills, με τις τιμές να ξεπερνούν τα 2.000 δολάρια την ημέρα, ή όταν στο “Bellagio” του Las Vegas το κόστος για την ημερήσια χρήση καμπάνας δίπλα στην πισίνα, δηλαδή από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, δεν ξεπερνά τα 350 δολάρια, τότε δεν είναι καθόλου υπερβολή να υποθέσεις ότι ίσως το Nammos διαθέτει τις πιο ακριβές καμπάνες στον κόσμο, χωρίς να παρέχει μάλιστα το δικαίωμα διανυκτέρευσης σε αυτές.

    Αν κάποιος επισκεφτεί αυτή την περίοδο την Ψαρού για να κάνει το μπάνιο του, είτε χρησιμοποιώντας τις πανάκριβες ξαπλώστρες του Nammos (90 ευρώ το σετ με δύο ξαπλώστρες και μια ομπρέλα), είτε τις πιο οικονομικές της διπλανής επιχείρησης, ένα είναι το σίγουρο: αποκλείεται να ξεφύγει από την προσοχή του ο μικρός χαμός που γίνεται καθημερινά στα δεξιά της παραλίας, όπως κοιτάς τα αγκυροβολημένα γιοτ, με τις στρατιές των οικοδόμων να εργάζονται κάτω από τον καυτό μυκονιάτικο ήλιο και υπό την επίβλεψη έμπειρης ομάδας μηχανικών και interior designers που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο μέχρι τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

    nammos-kampanes
    Οι περίφημες καμπάνες του Nammos, ίσως οι πιο ακριβές όλου του κόσμου

    Στο πάρτυ του Ρέμου στην Ψαρού η ταμειακή του Nammos κλείνει με επταψήφιο νούμερο, με τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ να αλλάζουν τρεις βάρδιες προκειμένου να ελέγχουν τα καφάσια με τις σαμπάνιες. Πρόκειται για τέσσερις πολυτελέστατες καμπάνες, χτισμένες μια ανάσα από το νερό της θάλασσας, οι οποίες περιλαμβάνουν τζακούζι, ιδιωτικό μπάτλερ έτοιμο να εκπληρώσει κάθε επιθυμία των ενοικιαστών, μπαρ με τις πιο ακριβές ετικέτες, διακόσμηση με έπιπλα από επώνυμα δέρματα, ακριβή σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος κ.ά. Οι χρήστες των πολυτελών καμπανών θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους και ένα σκάφος Riva για τυχόν θαλάσσιες εξορμήσεις, όπως και μια γυναίκα οδηγό σε περίπτωση που θελήσουν να αφήσουν το απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο και να κατέβουν στη Χώρα της Μυκόνου.

    Το Nammos έχει φροντίσει να μην αφήσει παραπονεμένους τους πελάτες των καμπανών, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα της ετοιμασίας θαλασσινών ή κρεατικών εδεσμάτων της αρεσκείας τους απευθείας από την κουζίνα του, ενώ, σε περίπτωση που θελήσουν να κάνουν κράτηση σε ένα από τα τραπέζια του, θα έχουν προτεραιότητα, με ξεχωριστή ωστόσο χρέωση.
    Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του διάσημου εστιατορίου-μπαρ, Σάμι Ιμπραήμ, Ζαννή Φραντζέσκο και Κωνσταντή Κουσαθανά, το κόστος της ημερήσιας χρήσης των καμπανών θα οριστεί στις 5.000 ευρώ και θα είναι ανοιχτές από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, δίχως όμως να παρέχεται στους πελάτες η δυνατότητα διανυκτέρευσης.

    Κρατήσεις θα γίνονται κατόπιν αιτήματος στην ιστοσελίδα του Nammos. Τώρα στο ερώτημα ποιοι θα δώσουν 5.000 ευρώ την ημέρα, χωρίς διανυκτέρευση, για να απολαύσουν έστω και για λίγες ώρες τις καμπάνες με τις πανάκριβες νέες υπηρεσίες, μάλλον δεν χρειάζεται απάντηση, μια που είναι γνωστό σε όλους ότι στα τραπέζια του Nammos φιλοξενούνται κατά καιρούς μεγαλοεπιχειρηματίες και διασημότητες παγκοσμίου βεληνεκούς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/tourismos-xenodochi-katastrofologoun-ke-kountoura-esiodoxi/60586

     



    ΣΧΟΛΙΑ