• First Top Stories

    Η μεγάλη αντεπίθεση του Αναστάση Δαυίδ της 3Ε: Η Σουρωτή είναι δυνατό brand name και θα συνεχίσει την λειτουργία της

    Αναστάσης Δαυἰδ. CEO Coca Cola 3E

    Αναστάσης Δαυἰδ. CEO Coca Cola 3E


    Δυναμική αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα πραγματοποιεί το αφεντικό της Coca Cola 3Ε Αναστάσης Δαυίδ σε μια προσπαθεί να καθησυχάσει τους μετόχους της Σουρωτή ΑΕ από τους οποίους ζητεί να του πουλήσουν τις μετοχές τους. Οι τελευταίοι θορυβημένοι από την τακτική της εταιρίας που τα τελευταία χρόνια έχει κλείσει πολλά εργοστάσια (λόγω της κρίσης) φοβούνται , όπως λένε οι ίδιοι, ότι εάν εξαγοραστεί μπορεί να απαξιωθεί καθώς ο όμιλος διαθέτει και άλλες φίρμες ανθρακούχων νερών στο χαρτοφυλάκιο του. Όμως το αφεντικό της 3Ε αποφάσισε να ηρεμήσει τα πνεύματα και με μια ανακοίνωση του ο Όμιλος Coca-Cola HBC ανακοινώνει την πρόθεσή του να αυξήσει τη συμμετοχή του στη «Σουρωτή Α.Ε.», ένα από τα ιστορικότερα brands της Ελλάδας με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

    Η εμπιστοσύνη είναι η λέξη κλειδί 

    Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο CEO της 3Ε είναι να πείσει τους μετόχους να τον εμπιστευτούν. Όπως έγραφε το mononews.gr από το πρωί η εμπιστοσύνη είναι το σημείο κλειδί που μπορεί να πατήσει η οικογένεια Δαυιδ. Και αυτό προφανώς πράττει.

    Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Coca-Cola HBC, αναγνωρίζει τη σημαντική συνεισφορά των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας στη μέχρι τώρα πορεία της «Σουρωτή Α.Ε.» και θα στηριχθεί πάνω τους για τη μελλοντική της ανάπτυξη.

    Πρόθεση του Ομίλου Coca-Cola HBC είναι να αξιοποιήσει αποκλειστικά την υψηλής ποιότητας πηγή μεταλλικού ανθρακούχου νερού της «Σουρωτή Α.Ε.» και να συνεχίσει να παράγει όλα τα προϊόντα Σουρωτή σε τοπικό επίπεδο.

    Ο Όμιλος Coca-Cola HBC από τη μεριά του θα προσφέρει την τεχνογνωσία, το δίκτυο και την οργάνωση που μόνο ένας μεγάλος Όμιλος, παγκόσμιας εμβέλειας, σαν την Coca-Cola HBC μπορεί να προσφέρει. Η εμπειρία και η μακροχρόνια παρουσία του Ομίλου Coca-Cola HBC στην αγορά των μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα αποτελούν για τη «Σουρωτή Α.Ε.», τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία τα εχέγγυα για μία νέα αναπτυξιακή πορεία, με αυξημένη παρουσία στην αγορά και υψηλότερες πωλήσεις.

    Η Coca-Cola HBC Holdings B.V., ο επενδυτικός φορέας του Ομίλου Coca-Cola HBC, πρόσφατα απέκτησε το 15% των μετοχών της «Σουρωτή Α.Ε.» από την Τράπεζα Πειραιώς  προσφέροντας τίμημα κατά 65% υψηλότερο από την τιμή εκκίνησης που όρισε η Τράπεζα Πειραιώς . Η Coca-Cola HBC Holdings B.V. προσφέρει σε όλους ανεξαιρέτως τους μετόχους της «Σουρωτή Α.Ε.» 1 ευρώ ανά μετοχή σε μετρητά, με σκοπό την αύξηση του ποσοστού της στην εταιρεία. Η προσφορά αποτιμά τη «Σουρωτή Α.Ε.» σε 15,6 εκατ. ευρώ.

    Το ενδιαφέρον των μετόχων της «Σουρωτή Α.Ε.» είναι έντονο και σημαντική μερίδα έχει ήδη ανταποκριθεί στην προσφορά. Οπως αναφέρει η εταιρία, η διαδικασία συνεχίζεται και οι μέτοχοι της «Σουρωτή Α.Ε.» μπορούν να προσέλθουν στο ξενοδοχείο «Νικόπολις» της Θεσσαλονίκης (Ασκληπιού 16-18) στις 27 και 31 Οκτωβρίου καθώς και στις 2 και 4 Νοεμβρίου (ώρες 11 π.μ. – 7 μ.μ.), όπου θα βρίσκονται εκπρόσωποι του Ομίλου Coca-Cola HBC προκειμένου να πωλήσουν τις μετοχές τους.

    Οι ενδιαφερόμενοι μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 210 610 0185 για τυχόν απορίες και ερωτήματα.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς ο Αναστάσης Δαυίδ της 3Ε συνεχίζει την μάχη ενάντια στο Σαββίδη. Πάνω από το 20% το ποσοστό του στην Σουρωτή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρελάνς Σαββίδη στην Coca Cola για τη «Σουρωτή». Το μυστικό της οικογένειας Δαυίδ

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews.gr με 5 δωροεπιταγές από τα Attica συνολικής αξίας 1000 ευρώ 



    ΣΧΟΛΙΑ