• First Top Stories

    Πορτοσάλτε και Πιπιλή εναντίον Παπαδάκη: Εσύ έβγαζες στα παράθυρα τον Σώρρα (video)

    • NewsRoom
    pipili


    Νέα κόντρα στο τηλεοπτικό τοπίο ξέσπασε μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Γιώργου Παπαδάκη, όταν ο πρώτος μιλώντας για τον Αρτέμη Σώρρα δήλωσε πως “ο Γιώργος Παπαδάκης έχει εργαστεί επί σειρά ετών για να διαδώσει τις ιδέες του Σώρρα. Στον άγριο αυτό τηλεοπτικό πόλεμο πήρε θέση και η Φωτεινή Πιπιλή η οποία μέσω Facebook είπε για τον Γιώργο Παπαδάκη ότι “από περιπτεράς της Αγ. Παρασκευής έγινε το τηλεοπτικό σύμβολο της λακοπασοκαρίας”.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άρης Πολτοσάλτε μιλώντας στη εκπομπή του Κ. Μπογδάνου για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα ανέφερε χαρακτηριστικά “Όταν μια πολιτεία επιτρέπει επί σειρά ετών με τη συνδρομή των ΜΜΕ και διακεκριμένων δημοσιογράφων να εξαπλώνονται μυθεύματα τύπου Σώρρα και να γιγαντώνονται, έχει σοβαρό πρόβλημα. Επί σειρά πολλών εκπομπών ο Γιώργος Παπαδάκης εργάστηκε για να διαδώσει τις ιδέες του Σώρρα”.

    Ο Γ. Παπαδάκης φανερά ενοχλημένος δεν άργησε να δώσει τη δική του απάντηση, μέσα φυσικά από τον τηλεοπτικό αέρα της δική του εκπομπής του λέγοντας ότι “Άκουσα χθες Άρη Πορτοσάλτε ότι έλεγες ότι εγώ διαφημίζω τον Σώρρα. Εγώ στην ανθρωποφαγία δε συμμετέχω Πορτοσάλτε. Να ρωτήσεις τον συνάδελφό σου που δουλεύετε στον ίδιο σταθμό, τι είχαμε πει τότε μαζί με τον Τάκη Χατζή εδώ. Αυτή εδώ είναι η μοναδική εκπομπή που είχε πει αν είναι απατεώνας να μπει μέσα. Άκουσα κάποιους υπαινιγμούς ότι εγώ έβγαινα και διαφήμιζα τον Σώρρα. Ενοχλούμαι με αυτή την ανθρωποφαγία. Υπάρχει ανταγωνισμός. Τα ψηλά βουνά έχουν το χιόνι, μπορεί κάτω να μην έχει. Τι να κάνουμε ρε Άρη; Δε φταίω εγώ Άρη μου.

    Εμείς είχαμε κάνει σωστά τη δουλειά μας το 2013. Κάποιοι άλλοι περιμένουν τα δελτία τύπου για να εξυπηρετήσουν τις ιδεολογικές τους προτιμήσεις. Γι’ αυτό να είναι προσεκτικοί όταν μιλάνε για μας και τους συντελεστές αυτής της εκπομπής. Και το λέμε σε πολύ αυστηρό τόνο! Εγώ δεν έχω καταφερθεί εναντίον κανενός συναδέλφου από άλλο κανάλι. Άκουσα χθες το βράδυ τον Άρη Πορτοσάλτε να αναφέρεται σε μένα. Με ροδόνερο το στόμα σου άλλη φορά όταν μιλήσεις για μένα Άρη! Τα υπόλοιπα θα στα πω στο τηλέφωνο”.

    Μέσα σε όλον αυτόν τον πόλεμο δεν άργησε να μπει και η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία πήρε τη θέση του Πορτοσάλτε γράφοντας τα εξής στο Facebook “…λόγω βιογραφικού όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριαμσό στο Facebook, γνωρίζει πρόσωπα, καταστάσεις και…ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο μαθουσάλας της πασοκικής νοοτροπίας. Έτσι από περιπτεράς της Αγ. Παρασκευής έγινε το τηλεοπτικό σύμβολο της λακοπασοκαρίας” ανέφερε μεταξύ άλλων.

    ipili1

    pipili2

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί έφυγε η Σία Κοσιώνη από το Σκάι – Ποια θα την αντικαταστήσει

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο! Πουλάει τη βενζίνη 0,12 ευρώ/λίτρο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εκτός δικαστηρίων και σε μισή ώρα η έκδοση διαζυγίων



    ΣΧΟΛΙΑ