• First Top Stories

    Το Ισλαμικό Κράτος “γιορτάζει” και σφάζει κρατούμενους σαν πρόβατα κρεμασμένους σε τσιγκέλια (εικόνες σοκ)!

    • NewsRoom
    ISIS


    Με μία νέα θηριωδία το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) “γιόρτασε” τη Θυσία του Αβραάμ (θρησκευτική γιορτή Eid al-Adha) με σφαγές κρατουμένων κρεμασμένων ανάποδα σε τσιγκέλια ως άλλοι αμνοί!

    Ο φετινός εορτασμός ξεκίνησε με το κρέμασμα μιας ντουζίνας κρατουμένων στα τσιγκέλια, συνεχίστηκε με τη μεταφορά τους ως πρόβατα επί σφαγής και ολοκληρώθηκε με το ανέβασμα του σχετικού video στο διαδίκτυο (προσφιλής τακτική τους).

    ISIS prisoners

    Στο αρρωστημένο video οι τζιχαντιστές κόβουν το λαιμό των άτυχων κρατουμένων τους στο σπίτι των βασανιστηρίων, το Deir ez-Zor, στη Βορειοανατολική Συρία.

    ISIS

    Το επίμαχο video, ονομάστηκε “The Making of Illusion” και κοινοποιήθηκε την πρώτη ημέρα της μουσουλμανικής θρησκευτικής γιορτής Eid al-Adha. Παραδόξως το video περιλαμβάνει και σκηνές με τους διασημους ηθοποιούς του Χολιγουντ Simon Pegg και Tom Cruise από την ταινία του 2015 Mission: Impossible – Rogue Nation. Στόχος της “πρωτότυπης” αυτής σύνθεσης δεν είναι άλλος από τον χλευασμό των ξένων υπηρεσίων ασφαλείας.

    ISIS

    Ο Abu Mohammed, ιδρυτής της ομάδας ανθρώπινων δικαιωμάτων ‘Raqqa is Being Slaughtered Silently’, περιέγραψε το αποτρόπαιο video ως “το χειρότερο video που έχουμε δει ποτέ”, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “οι άνθρωποι εκεί σφαγιάστηκαν σαν ‘πρόβατα'”.

    ISIS

    Σε ένα από τα στιγμιότυπα, εμφανίζεται ο εκτελεστής του ISIS, ντυμένος στα λευκά, να κουβαλάει σαν κατσίκια δύο κρατουμένους -από έναν σε κάθε χέρι του- στο δρόμο για το σφαγείο.

    ISIS

    Το video έχει διάρκεια 12 λεπτά και καταγράφει καρέ – καρέ το μαρτύριο των κρατουμένων πριν την τελική σφαγή.  Περιλαμβάνονται επίσης σκηνές από παλαιότερες εκτελέσεις του ISIS, φωτογραφίες από το Πύργο του Eiffel στο Παρίσι, καθώς και εικόνες μετά την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια της Γαλλίας.

    ISIS

    Το Eid al-Adha είναι εξίσου γνωστό και ως “η γιορτή της θυσίας” και γίνεται προς τιμήν του προφήτη Ibrahim, Αβραάμ, ο οποίος θυσίασε τον γιο του για χάρη του Κυρίου. Πάντως κατά τη διάρκεια του τριήμερου εορτασμού, το εθιμοτυπικό περιλαμβάνει σφαγές ζώων το κρέας των οποίων στη συνέχεια μοιράζεται στους φτωχούς .

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/salos-apo-ntropiastiki-anakinosi-goneon-se-dimotiko-gia-ta-prosfigopoula/73737



    ΣΧΟΛΙΑ