• First Top Stories

    Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Η πιο σημαντική ημέρα του ζευγαριού έφτασε

    Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα

    Ο κ. Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα αγκαλιά στα Χανιά


    Η μεγάλη μέρα επιτέλους έφτασε – ο εφοπλιστής κ. Γιάννης Κούστας απόψε το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2016, θα αρραβωνιαστεί επίσημα την εκλεκτή της καρδιάς του, την 24χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα, στο πιο πολυτελές και διάσημο “Island” της Ελλάδας, στη Βάρκιζα της Αττικής, με την οποία διατηρεί σχέση ακριβώς έναν χρόνο. Όπως μετέδιδε αποκλειστικά το mononews.gr, από τις 9 Ιουλίου 2016, είχε γίνει γνωστό ότι ο κ. Κούστας – που βρίσκεται στη λίστα με τους πλουσιότερους Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο – επρόκειτο να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη νεαρή 24χρονη ενώπιον όλων των αγαπημένων του προσώπων.

    γιαννης κουστας δημητρα μερμηγκα
    Αυτό είναι το προσκλητήριο των αρραβώνων του κ. Κούστα με τη Δήμητρα Μέρμηγκα

    Τι θα συμβεί το βράδυ στο Island

    Η αποψινή γιορτή αρραβώνων θα λάβει χώρα στο ναό της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το καλύτερο μαγαζί των νοτίων προαστίων και ίσως και της Ελλάδας, το γνωστό club-restaurant, Island, που ανήκει στον όμιλο του επιχειρηματία κ. Χρύσανθου Πανά. Είναι το μαγαζί που έχουν επιλέξει για τη διασκέδασή τους διάσημοι αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος, όπως η Meryl Streep κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα, τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ελίτ, όπως ο σχεδιαστής μόδας Valentino, για να περάσουν αξέχαστες στιγμές αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής αφρόκρεμας και showbiz για να ζήσουν μοναδικές στιγμές, όπως ο εφοπλιστής κ. Λέων Πατίτσας για να νυμφευθεί την πανέμορφη Σταρ Ελλάς 2003 και παρουσιάστρια, Μαριέττα Χρουσαλά, αρκετά χρόνια πριν σε μια λαμπερή τελετή που είχε αφήσει εποχή.

    Αντίστοιχου βεληνεκούς και πολυτέλειας αναμένεται να είναι και το πάρτι των αρραβώνων του κ. Κούστα και της νεαρής Δήμητρας και είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, καθώς αρραβωνιάζεται ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους και παίκτες της παγκόσμιας ναυτιλίας (όντας ο ιδιοκτήτης του ελληνικού ναυτιλιακού κολοσσού, Danaos Shipping).

    Το κομψό και συνάμα λιτό αλλά πολυπόθητο και εξαιρετικά δυσεύρετο προσκλητήριο για τον αρραβώνα της δεκαετίας, το οποίο εστάλη στους καλεσμένους του ζευγαριού από νωρίς το καλοκαίρι – όσοι είναι να παρευρεθούν απόψε στο Island, έχουν ήδη ενημερώσει από τις 10 Αυγούστου για την παρουσία τους – αναγράφει στα αγγλικά τα ονόματα του ερωτευμένου ζευγαριού: “Dimitra Mermigka – John Coustas”.

    γιαννης κουστας δημητρα μερμηγκα
    Ο χώρος του club-restaurant Island όπου θα γίνει η εκδήλωση των αρραβώνων του ζευγαριού

    Η επιλογή της αγγλικής έγινε σαφώς γιατί καλεσμένοι δε θα είναι μόνο Έλληνες φίλοι και συγγενείς αλλά και πολλοί ξένοι – πανίσχυροι ο καθένας στον τομέα του – φίλοι του κ. Κούστα. Επελέγη, λοιπόν, μια πιο “διεθνής” προσέγγιση στο στυλ των προσκλητηρίων για να ικανοποιηθούν όλες οι μεριές. Επιπλέον, στο Island σήμερα το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου, θα παρευρεθούν περίπου 700 καλεσμένοι για να γιορτάσουν μαζί με το ερωτευμένο ζεύγος την πιο ευτυχισμένη του στιγμή.

    Εύλογα καταλαβαίνει κανείς ότι από τον αριθμό των καλεσμένων και μόνο, η γιορτή αυτή θα αποτελέσει το γεγονός του φθινοπώρου, ίσως και ολόκληρης της σεζόν, για την κοσμική ζωή της Ελλάδας. Και έρχεται να δώσει μια εκθαμβωτική λάμψη, το απαραίτητο φως, ακριβώς σε μια εποχή που όλα μοιάζουν γκρίζα, μιας και η κρίση έχει καθιερώσει ως νόρμα την κατήφεια και τη μιζέρια εκεί που κάποτε η χλιδή και η χρυσόσκονη αποτελούσαν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση της εξαίρεσης,όπως γίνεται στις μέρες μας.

    δημητρα μερμηγκα

    Το μενού αυτού του exclusive “dinner party” (όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται στο προσκλητήριο η εκδήλωση) έχει σχεδιαστεί και παραγγελθεί ειδικά για την περίσταση και θα είναι ακριβώς τόσο εκλεκτό και ακριβοθώρητο για να ικανοποιήσει κόσμο που έχει συνηθίσει να απολαμβάνει κάτι αντίστοιχο στην καθημερινότητά του. Ενδεικτικά και μόνο, οι γαλλικές σαμπάνιες Dom Pérignon και το εκλεκτό μαύρο χαβιάρι ποικιλίας Beluga θα ρέουν άφθονα, ενώ το πλούσιο δείπνο που θα σερβιριστεί θα ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Κανένα ιδιαίτερο και σπάνιο έδεσμα δεν πρόκειται να απουσιάζει από τα πιάτα που θα σερβιριστούν καθώς επιθυμία του κ. Κούστα είναι να έχουν όλοι του οι αγαπημένοι άνθρωποι κάτι να γευτούν.

    Είναι γνωστό ότι αρκετοί φίλοι του ζευγαριού προσέχουν πολύ τις διατροφικές τους συνήθειες, ιδιαίτερα οι σύζυγοι των εφοπλιστών φίλων του. Όμως, χωρίς αμφιβολία, θα πρόκειται για ένα από τα πιο πλουσιοπάροχα (τόσο από άποψη ποσότητας όσο και ποιότητας) δείπνα που θα έχουν υπάρξει σε αντίστοιχο γεγονός. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αρραβωνιάζεται ένας από τους μεγαλύτερους και πιο ισχυρούς Έλληνες εφοπλιστές και το δείπνο θα πρέπει να είναι ανάλογου επιπέδου, αν όχι να ξεπερνάει κάθε προσδοκία και προηγούμενο.

    δημητρα μερμηγκα
    Η όμορφη Δήμητρα αγκαλιά με τη μαμά της στο πάρτι των γενεθλίων της

    Οπότε, αναμένεται σήμερα το βράδυ οι κουζίνες του διασημότερου και πολυτελέστερου ελληνικού club-restaurant να πάρουν κυριολεκτικά φωτιά ενώ το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο και πάντοτε προετοιμασμένο για να αναλάβει να φέρει εις πέρας κάθε πιθανή (και απίθανη) επιθυμία που μπορεί να εκφράσουν οι λαμπεροί καλεσμένοι του κ. Κούστα και της Δήμητρας.

    Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι το αποψινό γεγονός θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και καμιά κάμερα δε θα έχει πρόσβαση καθώς είναι σαφής επιθυμία του εφοπλιστή αλλά και της όμορφης αγαπημένης του να μην προκαλέσουν στον παραμικρό βαθμό, παρά το υψηλό κόστος και τη χλιδή που θα αποπνέει το πάρτι, το οποίο θα συζητηθεί και θα συζητιέται για καιρό στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας της χώρας μας.

    δημητρα μερμηγκα

    Ποια είναι η Δήμητρα Μέρμηγκα, η μέλλουσα κ. Κούστα

    Η νεαρή Δήμητρα, έχει ζήσει ως σήμερα μια καλή ζωή, όπως άλλωστε είναι φυσικό, δεδομένης της οικονομικής της επιφάνειας. Σπούδασε στα “Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα”, ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας μας και πήρε πτυχίο bachelor από το αμερικάνικο κολέγιο “Deree” στο πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο της Ιστορίας της Τέχνης. Πτυχίο που θα τη βοηθήσει να εκτιμήσει πολύ περισσότερο και να δει με άλλο μάτι τη μεγάλη συλλογή έργων τέχνης που διαθέτει ο 60χρονος εφοπλιστής σύντροφός της. Είναι το μόνο παιδί της οικογένειάς της που δεν σπούδασε ναυτιλιακά, όπως έκαναν οι δυο αδερφές της. Έχει λάβει πολύ καλή ανατροφή, πράγμα που της χάρισε και μια ωριμότητα που σπάνια συναντάς σε ανθρώπους τόσο νέους.

    Η όμορφη μελαχρινή κοπέλα, πριν τη σχέση της με τον κ. Κούστα, είχε άλλες δύο σχέσεις, μία με γνωστό δήμαρχο του Αθηναϊκού Νότου και άλλη μια με γνωστό επιχειρηματία, έμπορο αυτοκινήτων. Καμία όμως από αυτές δεν απέκτησε τον σοβαρό χαρακτήρα της τωρινής της σχέσης με τον εφοπλιστή, με τον οποίο συγκατοικεί σε πολυτελή μεζονέτα στο προάστιο της Γλυφάδας. Οι βάσεις αυτού του δεσμού είναι πολύ ισχυρές και δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα από ό,τι έχει ζήσει στο παρελθόν.

    δημητρα μερμηγκα
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα στο The Ivy του Chelsea στο Λονδίνο

    Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται

    Η ημερομηνία της 9ης Σεπτεμβρίου δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία καθώς σήμερα το ζευγάρι κλείνει ακριβώς έναν χρόνο σχέσης, μιας σχέσης που ξεκίνησε ως απλή γνωριμία σε ένα φιλικό τραπέζι στα νότια προάστια της Αττικής και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Matsuhisa Athens, που βρίσκεται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Astir Palace στον Αστέρα Βουλιαγμένης, αγαπημένο μέρος και των δύο.

    Η σχέση τους αυτή έμελλε να είναι η καλύτερη και για τους δυο, αφού η μεταξύ τους χημεία αποδείχτηκε πολύ ισχυρή από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας τους. Άνθρωποι του περιβάλλοντός τους περιγράφουν πως δεν τους είχαν δει ποτέ πιο ευτυχισμένους και ήρεμους παλιότερα. Στις αρχές, δεν κυκλοφορούσαν πολύ δημοσίως, καθώς ο κ. Κούστας είναι ένας άνθρωπος που επιθυμεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, το οποίο έχει χτίσει με ευλάβεια όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που σεβάστηκε απόλυτα η γοητευτική Δήμητρα, παρά το νεαρό της ηλικίας της που δικαιολογημένα μπορεί να προστάζει μια διαφορετικών τόνων ζωή.

    Έτσι, λοιπόν, αυτή η πρώτη τους γνωριμία στο πολυτελές fusion ρεστοράν δεν εξελίχθηκε αμέσως σε σχέση. Η ατμόσφαιρα φυσικά ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη από το πρώτο λεπτό, με πολλά χαμόγελα και φλερτ στον αέρα, το οποίο σχεδόν κανείς από τους παρευρισκόμενους φίλους του ζευγαριού δεν αντιλήφθηκε στην αρχή. Ο κ. Κούστας και η Δήμητρα αντάλλαξαν όμως αριθμούς τηλεφώνων και συμφώνησαν να ξαναβρεθούν. Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να συμβεί αυτό, αλλά εκείνη η πρώτη, ευχάριστη, ρομαντική γνωριμία μετουσιώθηκε σε ένα πολύ δυνατό και ειλικρινή έρωτα.

    δήμητρα μέρμηγκα
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα με φόντο τον Καθεδρικό ναό της Palma

    Τα πρώτα τους ραντεβού ως ζευγάρι, πλέον, αλλά με πρωτοβουλία του γνωστού εφοπλιστή, τα πέρασαν σε μέρη όπου δεν κυκλοφορούν φωτογράφοι και δεν υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα και η ιδιωτικότητα αποτελεί αρετή. Ένα από αυτά τα μέρη είναι και το προαναφερθέν Matsuhisa Athens, το διάσημο χλιδάτο fusion εστιατόριο στο αγαπημένο τους Arion Resort αλλά και η υπερπολυτελής θαλαμηγός Drad (πρώην Aifos) ιδιοκτησίας του εφοπλιστή, που τους δίνει τη δυνατότητα να δειπνούν αρόδο στα ανοιχτά της Βουλιαγμένης με την απόλυτη μυστικότητα, την οποία τόσο επιθυμούν.

    Ταξίδια σε όλο τον κόσμο

    Εκτός όμως από τα σικ μαγαζιά του Αθηναϊκού Νότου, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει εντάξει στην καθημερινότητά του ονειρεμένα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Κούστας και η Δήμητρα είναι γνωστοί στον κύκλο τους για την ταχύτητα με την οποία αλλάζουν μέρος διαμονής καθώς επισκέπτονται συνεχώς μια διαφορετική κάθε φορά τοποθεσία, άλλοτε στην ίδια χώρα και άλλοτε σε μια άλλη. Είναι ξεκάθαρο πως ο δυνατός τους έρωτας τους εμπνέει και τους δίνει την απαραίτητη κινητήριο δύναμη και γι’ αυτό επιλέγουν να περνάνε πάντοτε μαζί ευτυχισμένες στιγμές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

    Συνήθως, για τα ταξίδια τους στη Μεσόγειο επιλέγουν την υπερπολυτελή θαλαμηγό Drad του εφοπλιστή. Ένα υπερσύγχρονο σκαρί που τους παρέχει όλες τις ανέσεις και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με αυτό έχουν επισκεφτεί κυριολεκτικά κάθε ακτή της λεκάνης της Μεσογείου, από τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία μέχρι το Μονακό και την Ισπανία.

    δημητρα μερμηγκα
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα απολαμβάνει τα νερά της Πρέβελης στην Κρήτη

    Όταν όμως επιθυμούν να ζήσουν κάτι διαφορετικό, τότε επιβιβάζονται στο ιδιωτικό αεροσκάφος του κ. Κούστα και πραγματικά, δεν υπάρχει μέρος που να μην μπορούν να πάνε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουν προορισμό. Ο κ. Κούστας θα αναθέσει στον πιλότο του να χαράξει πορεία και θα προσγειωθούν σε κάθε σημείο του ορίζοντα. Μαζί έχουν επισκεφτεί κυριολεκτικά και τις πέντε ηπείρους και η όμορφη 24χρονη Δήμητρα έχει γνωρίσει κομμάτια του πλανήτη που για κάποιον άλλον δεν αρκούν δυο ζωές για να επισκεφτεί.

    Ο 60χρονος εφοπλιστής της έχει γνωρίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς εκεί ο ίδιος διατηρεί κατοικίες: διαμέρισμα στο πολύβουο Manhattan και μια εντυπωσιακή βίλα στο αγαπημένο θέρετρο της αμερικάνικης ελίτ, τα Hamptons. Συγκεκριμένα, η οικία του κ. Κούστα βρίσκεται στο Southampton και εκεί διαμένουν κατά κύριο λόγο όταν επισκέπτονται τις ΗΠΑ με τις εκδρομές στις γύρω περιοχές αλλά και τη Μητρόπολη του Κόσμου, Νέα Υόρκη, να αποτελούν καθημερινότητα.

    δημητρα μερμηγκα
    Η όμορφη Δήμητρα ποζάρει στους Παξούς

    Οι ΗΠΑ όμως δεν είναι το μοναδικό αγαπημένο τους μέρος. Μαζί με τον εφοπλιστή η γοητευτική νεαρή έχει γνωρίσει την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Σιγκαπούρη, την Ελβετία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ακόμα και το Λίβανο. Ούτε εξωτικά μέρη δεν απουσιάζουν από το διαβατήριό της, καθώς με τον αγαπημένο της η Δήμητρα Μέρμηγκα έχει επισκεφτεί μέχρι και τον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες αλλά και το Μαρόκο!

    Εν ολίγοις, η νεαρή Δήμητρα ζει το όνειρο του κάθε ανθρώπου. Φτιάχνει μια βαλίτσα και μαζί με τον αγαπημένο της γυρίζει όλο τον πλανήτη, αλλάζοντας τοποθεσία με μοναδική ταχύτητα.

    Ιταλία, η χώρα στην οποία άνθισε ένας μεγάλος έρωτας

    Μπορεί να ταξιδεύουν ανά την υφήλιο, όμως ο 60χρονος εφοπλιστής και η 24χρονη αγαπημένη του, από τις άπειρες τοποθεσίες που έχουν επισκεφτεί, ξεχωρίζουν μια χώρα που απέχει ελάχιστα από το σπίτι τους.

    Η γειτονική Ιταλία, η χώρα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, της όπερας, της μόδας και της εκλεκτικής κουζίνας, έγινε το ιδανικό σκηνικό για να πάρει σάρκα και οστά ο έρωτας για τον οποίο μιλάει σήμερα όλη η κοσμική Αθήνα. Για την ακρίβεια, η Βενετία, η μαγευτική πόλη των Δόγηδων, με τα γραφικά κανάλια και τις γόνδολες σε απαρτία, είναι η ιταλική πόλη που κατέχει περίοπτη θέση στις καρδιές του ζευγαριού.

    δήμητρα μέρμηγκα
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα στην παραλία Faraglioni στο Capri

    Εκεί, όπως αποκάλυψε και η ίδια η Δήμητρα μέσω της σχετικής ανάρτησης, το ιστορικό μπαρ Harry’s Bar στάθηκε το μέρος που ευδοκίμησε ο έρωτάς της με τον κ. Κούστα. Στο περίφημο αυτό μαγαζί της Βενετίας, όπου έχουν περάσει αξέχαστες νύχτες μεγάλες προσωπικότητες – όπως ο συγγραφέας Ernest Hemingway, o Ιταλός μαέστρος Arturo Toscanini, ο εφευρέτης Guglielmo Marconi, ο Charlie Chaplin, ο Alfred Hitchcock, ο Richard Halliburton, ο Truman Capote, ο Orson Welles, ο Βαρόνος Philippe de Rothschild, η Πριγκίπισσα Ασπασία της Ελλάδος, ο Αριστοτέλης Ωνάσης αλλά και ο Woody Allen μεταξύ άλλων – είναι το μέρος “όπου ξεκίνησαν όλα”, εκεί όπου άνθισε η μεγάλη αγάπη της Δήμητρας και του κ. Κούστα, όπως χαρακτηριστικά έγραψε τότε η 24χρονη στην ανάρτησή της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Instagram.

    Το Instagram άλλωστε είναι μια αγαπημένη συνήθεια της Δήμητρας καθώς εκεί μοιράζεται όλες τις προσωπικές της στιγμές. Έτσι και με το πρόσφατο ταξίδι τους στη Βενετία, η νεαρή σύντροφος του κραταιού εφοπλιστή, γέμισε το λογαριασμό της με μοναδικές εικόνες που ταξιδεύουν όποιον τις αντικρίζει. Για τη διαμονή τους στην πανέμορφη αυτή πόλη, ο Γιάννης Κούστας και η 24χρονη σύντροφός του επέλεξαν το διάσημο και υπερπολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, “Hotel Danieli”, της αλυσίδας “The Luxury Collection”. Οι φωτογραφίες που ανέβασε τότε η Δήμητρα μας ταξίδεψαν σε μια άλλη εποχή και μας μετέφεραν το κλίμα ρομαντισμού που υπάρχει διάχυτο σε αυτή την πόλη. Η Γέφυρα των Στεναγμών, από τα πιο διάσημα και πιο πολυφωτογραφημένα σημεία των καναλιών της Βενετίας, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τα φωτογραφικά της καρέ. Επίσης, ο σύντροφός της τη φωτογράφισε την ώρα που απολάμβαναν την ήρεμη βόλτα τους στα γραφικά κανάλια.

    δημητρα μερμηγκα
    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα απολαμβάνει μια βόλτα με γόνδολα μαζί με το σύντροφό της στα γραφικά κανάλια της Βενετίας. Στη φωτογραφία φοράει το μπλουζάκι που την ενέπνευσε να σχολιάσει ότι “η γυναίκα-θαύμα είναι στη Βενετία”

    Τα φωτογραφικά καρέ διαδέχθηκαν το ένα το άλλο κατά την παραμονή του ζευγαριού στη Βενετία. Σε κάποια από αυτά, πρωταγωνίστρια ήταν και η ίδια η Δήμητρα ενώ σε κάποια άλλα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες άλλωστε, επέλεξε να μας ταξιδέψει δείχνοντας χαρακτηριστικές εικόνες της ζωής της πόλης αλλά και από διάσημα ιστορικά κτήρια.

    Το πρόσφατο αυτό ταξίδι του ζευγαριού στην Πόλη των Δόγηδων, τελείωσε με τον πιο γλυκό τρόπο. Ο κ. Κούστας έκανε την πρόταση στην αγαπημένη του εκεί και έτσι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μυστικά και ιδιωτικά, μακριά από όλους και από όλα. Το δαχτυλίδι που της πρόσφερε με φόντο τα γραφικά κανάλια, εκτός από τη μυθική αξία του, συμβολίζει το επισφράγισμα της ειλικρινούς αγάπης που τον διακατέχει για την πανέμορφη νεαρή του σύντροφο.

    Και έτσι η Βενετία, η ρομαντική αυτή πόλη των Δόγηδων, λόγω της ιδιαίτερης σημασίας που έχει πια για εκείνους, θα αποτελεί για πάντα έναν μοναδικό προορισμό που θα επισκέπτονται ξανά και ξανά αγκαλιά με τις αναμνήσεις που θα τους συνοδεύουν.

    Όλες τις γιορτές μαζί

    Χριστούγεννα και Πάσχα, πάντοτε ο κ. Κούστας και η αγαπημένη του Δήμητρα τα περνάνε μαζί. Ο έρωτάς τους είναι τόσο μεγάλος που δεν σηκώνει την απουσία κανενός τις μέρες που όλοι περιμένουν για να βρεθούν κοντά.

    Πότε στη Μεγάλη Βρετανία και το Λονδίνο, πότε στην γοητευτική Ελβετία και το Gstaad, το ερωτευμένο ζευγάρι θα ταξιδέψει όπου λαχταρά για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να επιλέξουν αν το τοπίο που θα συνοδεύει τις στιγμές τους θα είναι χιονισμένο ή όχι. Γιατί πολυτελές θα είναι πάντα. Τα ψώνια στο Λονδίνο είναι αγαπημένη συνήθεια και των δύο ενώ τα χειμερινά σπορ δεν λείπουν ποτέ από το εορταστικό τους πρόγραμμα. Ούτε και οι αγαπημένοι τους φίλοι που συμπληρώνουν την τέλεια εικόνα.

    δημητρα μερμηγκα
    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα με φόντο ένα από τα γραφικά κανάλια της Βενετίας

    Με τον ίδιο τρόπο και το Πάσχα, οι άγιες ημέρες θα τους βρουν συντροφιά. Φέτος, ειδικά, έγινε μεγάλος ντόρος με τις πασχαλινές διακοπές του ζευγαριού. Ο 60χρονος εφοπλιστής και η 24χρονη αγαπημένη του επέλεξαν την Πάτμο και τις Σπέτσες για να περάσουν τις διακοπές τους. Η Δήμητρα δεν παρέλειπε να ανανεώνει συνεχώς το λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτονταν. Όταν όμως έβαλε τη φωτογραφία του πασχαλινού οβελία μπροστά από την θαλαμηγό Drad, το θέμα είχε γίνει viral και ο κόσμος των media είχε στήσει κανονικό πάρτι.

    Το οικογενειακό περιβάλλον του εφοπλιστή εγκρίνει τη Δήμητρα

    Όπως έγραψε αποκλειστικά το mononews.gr πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό πως η αδελφή του 60χρονου εφοπλιστή, κ. Μαρία Κούστα εγκρίνει και με το παραπάνω τη νέα του σχέση.

    Εκείνο το διάστημα το ζευγάρι απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές με όχημα την πολυτελή θαλαμηγό Drad στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιελάμβανε στάσεις στην κοσμοπολίτικη Ibiza και τη γειτονική της Formentera, δύο νησιά αγαπημένα του διεθνούς jet set. Ο κ. Κούστας και η Δήμητρα δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.

    δημητρα μερμηγκα
    Η ανάρτηση στο Instagram που επιβεβαίωσε την έγκριση της Δήμητρας από το οικογενειακό περιβάλλον του κ. Κούστα

    Κατά την παραμονή τους στην πανέμορφη Ibiza, επέλεξαν να δειπνήσουν στο δημοφιλές εστιατόριο “Las Dos Lunas”, ένα εστιατόριο που ειδικεύεται στην ιταλική κουζίνα, η οποία αποτελεί αδυναμία και των δύο. Εκεί, η Δήμητρα, εκμεταλλευόμενη τη διακόσμηση του μαγαζιού που περιελάμβανε ένα μοντέρνο πορτραίτο της Μόνα Λίζα, φωτογραφήθηκε “μαζί της” και στην ανάρτηση της φωτογραφίας στο Instagram είχε σχολιάσει χιουμοριστικά από κάτω “Οι δυο Τζοκόντες”.

    Τότε, η κ. Κούστα της έγραψε ένα γλυκό σχόλιο που έλεγε “Επιτέλους είδα δοντάκια γλυκούλικα σε φωτο! Κούκλα εντός και εκτός!” και με αυτό τον τρόπο έγινε γνωστό πως η μεσογειακής ομορφιάς 24χρονη κοπέλα έχει την έγκριση του οικογενειακού περιβάλλοντος του εφοπλιστή.

    Η κρουαζιέρα στη Μεσόγειο λίγο πριν τους αρραβώνες

    Όπως μετέδιδε το mononews.gr πριν λίγο καιρό, το ερωτευμένο ζευγάρι είχε πάρει την πολυτελή θαλαμηγό Drad και είχε ξεκινήσει να οργώνει τη Μεσόγειο, αρχίζοντας έτσι τις καλοκαιρινές του διακοπές.

    Ή μάλλον το πιο σωστό και πολιτικά ορθό για την περίπτωσή τους είναι να πούμε ότι συνέχιζαν τις διακοπές τους καθώς είναι γνωστό ότι το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται μόνιμα σε ταξιδιωτικό mood αφού τα ταξίδια σε διάφορα μέρη του κόσμου αποτελούν τη μεγάλη τους αγάπη. Έτσι, επιδίδονται σε αυτό το “σπορ” βδομάδα παρά βδομάδα θα έλεγε κανείς, αφού συνηθίζουν να αλλάζουν τοποθεσίες με αστραπιαία ταχύτητα, με όχημα πότε την θαλαμηγό και πότε το ιδιωτικό αεροπλάνο του εφοπλιστή, ανάλογα το μέρος που θα επιλέξουν.

    δημητρα μερμηγκα

    Ο κ. Κούστας σπεύδει αμέσως να πραγματοποιεί κάθε επιθυμία που εκφράζει η αγαπημένη του Δήμητρα και μετά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Ibiza και τη Formentera, επιβιβάστηκαν στο Drad και έπλευσαν μέχρι τη μαγευτική Mallorca, ολοκληρώνοντας την κρουαζιέρα τους στα πιο δημοφιλή νησιά του συμπλέγματος των Βαλεαρίδων Νήσων της Ισπανίας.

    Από εκεί στη συνέχεια, με όχημα την υπερπολυτελή θαλαμηγό, έπλευσαν σε ένα άλλο αγαπημένο τους προορισμό, το ξακουστό Monaco, το μικροσκοπικό πριγκιπάτο που σφύζει από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες και προσελκύει εκπροσώπους της διεθνούς showbiz και του παγκόσμιου jet set. Δε θα άρμοζε κάτι λιγότερο βεβαίως σε έναν από τους πιο πλούσιους και πετυχημένους Έλληνες εφοπλιστές και στην όμορφη νεαρή σύντροφό του.

    Μετά τη σύντομη στάση στο γοητευτικό πριγκιπάτο, ο κ. Κούστας και η Δήμητρα συνέχισαν οδικώς το ταξίδι τους στην Κυανή Ακτή και επισκέφτηκαν διάφορα χωριά της Προβηγκίας και από εκεί, έφτασαν μέχρι το κοσμοπολίτικο Saint-Tropez, την παραθαλάσσια πόλη της Κυανής Ακτής που συγκεντρώνει χιλιάδες celebrities και jet setters από όλο τον κόσμο. Άλλωστε, όταν κανείς επισκέπτεται την Κυανή Ακτή, το Saint-Tropez δεν μπορεί να λείπει από το πρόγραμμά του.

    Αφού άφησαν πίσω τους και το ξέφρενο Saint-Tropez, ο εφοπλιστής και η σύντροφός του συνέχισαν με προορισμό την Antibes, την παραθαλάσσια πόλη της Κυανής Ακτής που πρωτοστατεί στις επιλογές όλων των διάσημων και πλουσίων ανθρώπων του πλανήτη.

    δημητρα μερμηγκαΗ Γαλλική Ριβιέρα όμως δεν ήταν αρκετή για να ικανοποιήσει την όρεξη του διάσημου ζευγαριού για εκδρομές και ξεκούραση και έτσι αποφάσισαν να συνεχίσουν τις εξορμήσεις τους, αυτή τη φορά όμως στην γειτονική Ιταλία. Το ταξίδι τους εκεί ξεκίνησε από το μαγευτικό Portofino, έναν από τους πλέον λατρεμένους και ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου.

    Βέβαια, η στάση τους εκεί ήταν αρκετά σύντομη αφού αναχώρησαν για τη Σαρδηνία και την πόλη Cala di Volpe, όπου και διέμειναν στο ομώνυμο και διάσημο πολυτελές ξενοδοχείο.

    Αφήνοντας πίσω τους τη Σαρδηνία, συνέχισαν το ταξίδι τους και έφτασαν στο πανέμορφο ιταλικό νησί Capri, ένα μικροσκοπικό νησάκι εξαιρετικής ομορφιάς και παράλληλα δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Από εκεί, κατευθύνθηκαν μέχρι το γειτονικό Αμάλφι, την πανέμορφη αμφιθεατρική πόλη της Ιταλίας που βρίσκεται στην περιοχή του Σαλέρνο, κοιτώντας από ψηλά τον γραφικό κόλπο της Τυρρηνικής θάλασσας.

    δήμητρα μέρμηγκα
    Η Δήμητρα με φόντο το χωριό Les Baux

    Οι δυο τους, μετά το γεύμα τους και μια σύντομη περιήγηση στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη του Αμάλφι, αναχώρησαν με τη θαλαμηγό Drad και κατευθύνθηκαν στο νησί Panarea, κοντά στη Σικελία.

    Η επόμενη στάση τους ήταν το Αρχαίο Θέατρο στην πόλη της Ταορμίνα, όπου το ζευγάρι παρακολούθησε το ρεσιτάλ πιάνου του βραβευμένου Ιταλού πιανίστα και συνθέτη, Ezio Bosso.

    Μετά από τη μαγευτική παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο της Ταορμίνα, ο κ. Κούστας και η αγαπημένη του Δήμητρα επιβιβάστηκαν στο υπερπολυτελές σκάφος και αυτή τη φορά είπαν να αλλάξουν κατεύθυνση. Έτσι, το Drad έδεσε σε ελληνικό λιμάνι. Και όχι οπουδήποτε, αλλά στο πανέμορφο και γοητευτικό νησί του Ιονίου Πελάγους, την Κέρκυρα.

    Ο επόμενος σταθμός της κρουαζιέρας του ζευγαριού ήταν οι μοναδικοί Παξοί, ένα νησί που ξεχειλίζει από φυσικό κάλος και ομορφιά.

    Με την πολυτελή θαλαμηγό έκαναν ένα πέρασμα και από τους Αντίπαξους και μετά η θαλαμηγός έδεσε στην Κεφαλλονιά, άλλο ένα υπέροχο νησί του Ιονίου που υποδέχεται κάθε καλοκαίρι μεγάλο αριθμό τουριστών. Εκεί, το ζευγάρι γευμάτισε στο διάσημο και πασίγνωστο εστιατόριο της κας. Τασίας, που βρίσκεται στο Φισκάρδο, όπου απόλαυσε μοναδικές ελληνικές γεύσεις.

    δήμητρα μέρμηγκα
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα με πόζα ντίβας στο Capri

    Η βόλτα του ζευγαριού στην Κεφαλλονιά ήταν ιδιαίτερα σύντομη και αναχώρησαν για τη γειτονική Ιθάκη, την οποία διαδέχθηκαν η Πύλος και τα Κύθηρα, καθώς το Drad κατευθυνόταν στον επόμενο προορισμό της κρουαζιέρας, που δεν ήταν άλλος από την Κρήτη και τα μοναδικά Χανιά, την Πρέβελη αλλά και τα Μάταλα, την περιοχή που έγινε γνωστή από τους hippies τη δεκαετία του ’60.

    Έπειτα, αναχωρώντας από την Κρήτη, επισκέφτηκαν τη Σαντορίνη και τη Σίφνο, πριν κάνουν ένα πέρασμα και από το αριστοκρατικό και κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι – λίγες μόνο μέρες πριν έρθει η μεγάλη στιγμή που ο κ. Κούστας και η όμορφη Δήμητρα κάνουν το πρώτο βήμα για να ενώσουν τις ζωές τους.

    Όπως όλα δείχνουν, μετά τον αρραβώνα τους, το επόμενο μεγάλο βήμα είναι η γαμήλια τελετή, η οποία μπορεί να καθυστερήσει λόγω της δικαστικής περιπέτειας με την πρώην του σύζυγο, Σοφία, που ταλανίζει τον εφοπλιστή εδώ και 4 χρόνια. Όταν το διαζύγιο εκδοθεί, είναι βέβαιο πως οι διαδικασίες του γάμου του με την 24χρονη Δήμητρα  θα τεθούν εν κινήσει και θα αρχίσουν να δρομολογούνται όλες οι λεπτομέρειες.

    Μέχρι να συμβεί αυτό, οι δυο τους, αρραβωνιασμένοι πλέον, θα απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή αγαπημένοι, οργώνοντας την υφήλιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/politelia-ston-aera-dite-tis-10-pio-politelis-first-class-kampines-ton-aeroporikon-eterion/72660



    ΣΧΟΛΙΑ