Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι. Η δούκισσα του Σάσεξ έφερε στον κόσμο αγοράκι.
Το βασιλικό μωρό έχει γενέθλια κοντά με τον πρίγκιπα Λουίς που γεννήθηκε στις 23 Απριλίου, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου και την πριγκίπισσα Σάρλοτ που γεννήθηκε στις 2 Μαΐου.
«Η Δούκισσα του Σάσεξ γέννησε αγόρι στις 05.26 τοπική ώρα (07.26 ώρα Ελλάδας)». Η διαδικασία του τοκετού άρχισε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Ο δούκας του Σάσεξ βρισκόταν στο πλευρό της» ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν τη διπλή υπηκοότητα γι’ αυτό και το μωρό θα έχει μόνο Βρετανική υπηκοότητα.
https://www.instagram.com/p/BxH36irhwcO/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κύπρος: Ετοιμάζεται νέα μελέτη βιωσιμότητας του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης
- Δολάριο: Η χειρότερη εβδομάδα του τελευταίου 6μήνου καθώς οι επενδυτές αναμένουν τα νεότερα για την οικονομία
- Μητσοτάκης: «Από που να ξεκινήσω;» – H διαδικτυακή έρευνα του για τα βιβλία που θα διαβάσει στις γιορτές
- Βαρδούσια: Σε εξαιρετικά δύσβατη περιοχή εντοπίστηκαν οι τέσσερις ορειβάτες – Το χρονικό της τραγωδίας