ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εμφανώς συγκινημένος ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε ενώπιον των οπαδών του που φώναζαν «USA! USA!».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πρόεδρος είναι ο πρώτος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών που δεν είχε ποτέ πριν θέση σε δημόσιο αξίωμα ή στις Ένοπλες Δυνάμεις.
«Συγγνώμη που περιμένατε, είχα περίπλοκη δουλειά» είπε στους συγκεντρωμένους και ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο τηλεφώνημα που έλαβε από την Χίλαρι Κλίντον. Την ευχαρίστησε μάλιστα για τη συνολική προσφορά της στον δημόσιο βίο.
«Ήρθε η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές μας» τόνισε σε ενωτικό τόνο, μιλώντας για την ανοικοδόμηση της Αμερικής και την ανανέωση του αμερικανικού ονείρου. «Δεν θα είμαστε δεύτεροι για κανέναν» είπε χαρακτηριστικά.
Ο νέος αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς μίλησε πρώτος, κάνοντας λόγο για μια ιστορική βραδιά. «Οι Αμερικανοί μίλησαν και εξέλεξαν τον νέο τους πρόεδρο» είπε, δηλώνοντας τιμή που θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το πλήθος φώναζε USA! USA!. Σημειώνεται ότι ο Πενς είναι κυβερνήτης της πολιτείας της Ιντιάνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.