• First Top Stories

    Αίγινα: Σπασμωδικές αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ κατά δημοσιογράφων, ΜΜΕ και αντιπολίτευσης


    Αίγινα:Με τους δημοσιογράφους Α. Πορτοσάλτε και ο Μπ. Παπαπαναγιώτου, καθώς και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ τα βάζει αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο την τραγωδία στην Αίγινα.  Οι δυο δημοσιογράφοι, μέσω του twitter, άφησαν ξεκάθαρες υπόνοιες ότι στο ταχύπλοο του θανάτου επέβαιναν και ΣΥΡΙΖοπουλα, όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτοσάλτε.

    Το κυβερνών κόμμα σε ανακοίνωση που εξέδωσε,  με τίτλο: «Όταν η δημοσιογραφική αλητεία συναντά την πολιτική απόγνωση της διαπλοκής και των φερέφωνών της» κάνει λόγο για άθλιες αναρτήσεις στο Twitter, αναφέροντας: “Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς ότι ένα τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό 4 συνανθρώπων μας, θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο άθλιας πολιτικής εκμετάλλευσης.

    Και όμως έγινε. Και όχι μόνο από περιθωριακά έντυπα και ιστοσελίδες αλλά από δήθεν έγκριτους δημοσιογράφους και ΜΜΕ. Ο αυτόεξευτελισμός είναι δικαίωμα και του κ. Άρη Πορτοσάλτε και του κ. Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Δεν πρόκειται να τους το στερήσουμε σε καμία περίπτωση. Όσο για την εφημερίδα «Τα Νέα» που σήμερα έσπευσε να προβάλλει με πρωτοσέλιδο ένα γεμάτο υπόνοιες ρεπορτάζ για φήμες που δήθεν ξεκινούν από τις παραλίες της Αίγινας, τι να πούμε; 

    Και άλλοι χρεοκόπησαν αλλά δεν έκαναν και έτσι.

    ΥΓ: Ευχαριστούμε τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόσο για τα υπονοούμενα όσο και για την ευθεία επίθεση στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα. Όσο ξεπερνάτε τα όρια της χυδαιότητας τόσο περισσότερο ευδιάκριτο γίνεται στους πολίτες το επίπεδο της αντιπολίτευσης που ασκείτε.”

    Φυσικά, οι δύο δημοσιογράφοι απάντησαν, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο twitter, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση δημοσιογράφων που απλά έθεσαν ερωτήματα, για την τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα.

    Το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στην Αίγινα καθώς και οι φήμες που αιωρούνται στον αέρα για την εμπλοκή τους σε αυτό σημαντικών πολιτικών παραγόντων στάθηκαν οι αφορμές να δημιουργηθεί μια νέα πολιτική κόντρα, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται η κυβερνητική εκπρόσωπος, κ. Όλγα Γεροβασίλη, ο αρχηγός του Ποταμιού, κ. Σταύρος Θεοδωράκης και το ΠΑΣΟΚ, που εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Ναυτιλίας, κ. Θοδωρή Δρίτσα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/politiki-antiparathesi-fonto-tin-tragodia-stin-egina/68180

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/tragodia-stin-egina-nekri-zitoun-apantisis-apo-ton-77chrono/68234



    ΣΧΟΛΙΑ