• First Top Stories

    Ανατρίχιασαν όλοι από την περιφορά του νεκρού Μητροπολίτη στη Λαμία σαν άλλου Ελ Σιντ


    Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Walking Dead είναι τη Δευτέρα, στη Λαμία όμως φαίνεται πως βιάζονται λίγο και είπαν να δώσουν μία γεύση από τους “περιπατητές”(walkers) στους δρόμους της πόλης. Ο λόγος για την περιφορά της σορού του Μητροπολίτη Καλλινίκου στους δρόμους της Λαμίας, παρουσία πλήθους πιστών και τοπικών κληρικών. Τέτοιου είδους μακάβρια θεάματα δείχνουν ότι το “κράτος του Χομεϊνί” καλά κρατεί στη σύγχρονη ευρωπαϊκή Ελλάδα. Και σε όσους σπεύσουν να μιλήσουν για ασέβεια, μήπως ένα λαϊκό προσκύνημα θα ήταν αρκετό και θα απέδιδε το δέοντα σεβασμό στο θανόντα;

    pappas 4

    Η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδος και Θαυμακού Καλλίνικου, έγινε με όσα προβλέπουν οι Παλαιοημερολογίτες (Εκκλησία Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών). Ο νεκρός Μητροπολίτης δεν ήταν σε φέρετρο, αλλά στον μητροπολιτικό θρόνο που τον μετέφεραν ιερείς. Το μακάβριο θέαμα που αντίκρισαν οι κάτοικοι της Λαμίας θύμιζε κάτι από  Ελ Σιντ.

    pappas 16 pappas 15 pappas 14 pappas 13 pappas 12 pappas 11 pappas 10 pappas 9 pappas 8 pappas 7 pappas 6 pappas 5

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παρασκευόπουλος απαντά στην κριτική για την πειθαρχική στον δικαστή του ΣτΕ: Δεν γινόταν αλλιώς μετά το πρωτοσέλιδο στην Αυγή!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι μυστικές εντολές Draghi στις τράπεζες: Κλείστε τώρα όσες επιχειρήσεις δεν αντέχουν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μεγάλη μάχη των σούπερ μάρκετ: Ο Σκλαβενίτης χτυπά Lidl – ΑΒ Βασιλόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ