• City Stories

    Ζωή σαν παραμύθι: Πώς μπορείτε να απολαύσετε βασιλική διαμονή στο διάσημο κάστρο του Downton Abbey

    Το υπνοδωμάτιο στο κάστρο Highclere του Downton Abbey


    Την εμπειρία της διαβίωσης στο πασίγνωστο και αγαπημένο κάστρο του Downton Abbey θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν δύο τυχεροί, που θα κληρωθούν να διαμείνουν στο παλάτι για μία βραδιά μέσω Airbnb.

    Το κάστρο που αγαπήθηκε τόσο από την βρετανική τηλεοπτική επιτυχία ανοίγει τις πύλες του, για να υποδεχθεί δύο άτομα, τα οποία θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, διαμένοντας στους χώρους του ως βασιλικά μέλη, ενώ πρόγραμμα της διαμονής τους θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.

    Οι λάτρεις της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς Downton Abbey θα ενθουσιαστούν με την είδηση πως δύο άτομα θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν στο διάσημο κάστρο για μία βραδιά, μέσω Airbnb.

    Πρόκειται για το κάστρο Highclere στο Χαμσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας, όπου έγιναν τα γυρίσματα της σειράς. Τώρα, με αφορμή την προβολή της ομώνυμης ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες, η Airbnb αποφάσισε να κάνει στους λάτρεις της σειράς αυτό το δώρο.

    Το κάστρο Highclere του Downton Abbey

    Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Independent, η διαμονή- δώρο αφορά στην 26η Νοεμβρίου, ενώ το τυχερό ζευγάρι που θα έχει την ευκαιρία να διαμείνει μέσα στο κάστρο θα απολαύσει επίσης και ένα κοκτέιλ με τον κόμη και την κόμισσα του Carnarvon, τους ιδιοκτήτες του κτήματος. Στη συνέχεια, οι κόμητες, μαζί με το τυχερό ζευγάρι θα μεταβούν από το σαλόνι του κάστρου στην κεντρική τραπεζαρία, θα σερβιριστούν από τον μπάτλερ του κάστρου Highclere και θα δειπνήσουν από κοινού.

    Οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για μία ημέρα μέσα στην απόλυτη πολυτέλεια και χλιδή και θα νιώσουν για λίγο όπως οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η μοναδική αυτή εμπειρία θα κοστίσει στο ζευγάρι 150 αγγλικές λίρες.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι το Κάστρο Highclere ανήκει στην ιδιοκτησία της οικογένειας Carnarvon από το 1679 και έχει πλούσια ιστορία.

    Το σαλόνι στο κάστρο Highclere του Downton Abbey
    Στην πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων Airbnb υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες που πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι για να δηλώσουν συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό.

    Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, τα στοιχεία για την καταχώριση θα είναι διαθέσιμα από σήμερα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους από το μεσημέρι της Τρίτης, 1 Οκτωβρίου. Οι αιτούντες θα πρέπει να διαθέτουν λογαριασμό Airbnb και να έχουν λάβει θετικές κριτικές από προηγούμενες κρατήσεις τους. Ακόμα θα πρέπει να αποδείξουν την αγάπη τους για το Downton Abbey, μέσα από μία επιστολή που θα αποστείλουν στην εταιρεία.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελική επιλογή για το τυχερό ζευγάρι θα κάνουν ο κόμης και η κόμισσα του Carnarvon.

    Το κάστρο Highclere του Downton Abbey



    ΣΧΟΛΙΑ