• City Stories

    Βραδιά γεωπολιτικών αναζητήσεων, με γαστρονομικό μενού και εκλεκτά κρασιά στο Club UTILE DULCI

    • NewsRoom


    Το Club UTILE DULCI οργανώνει μια ακόμη βραδιά – εμπειρία, στις 19 Μαρτίου, στο DOMOTEL KASTRI, με θέμα: «Γρίφοι και απαντήσεις στο παζλ της ΝΑ Μεσογείου».

    Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι ο Καθηγητής και πρ. Υπουργός, Γιάννης Μανιάτης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων, Κωνσταντίνος Φίλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, Άγγελος Αθανασόπουλος.

    Σε μια περίοδο, κατά την οποία το εξωτερικό περιβάλλον της Ελλάδας αλλάζει σχεδόν καθημερινώς, τα Μέλη του Club UTILE DULCI θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις απόψεις και αναλύσεις των πλέον ειδικών σχετικά με τις γεωπολιτικές και οικονομικές πτυχές των θεμάτων αυτών.

    Παράλληλα και όπως σε κάθε εκδήλωση – δείπνο του Club UTILE DULCI, τα Μέλη του θα έχουν το προνόμιο να απολαύσουν ένα γαστρονομικό μενού, σε επιμέλεια του βραβευμένου και ανερχόμενου σεφ Μιχάλη Μάρθα, μαζί με εκλεκτές ετικέτες της ΣΤΡΟΦΙΛΙΑΣ, παρουσία του Αχιλλέα Λαμψίδη, και λευκά και κόκκινα κρασιά από τον Ροδανό.

    Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης (MW) θα επιμεληθεί τη γευσιγνωσία, συνοδεία των εκλεκτών τυριών Bliss Point, ενώ θα προσφερθεί σαμπάνια MOET ET CHANDON στο καλωσόρισμα της βραδιάς.

    Το private members Club UTILE DULCI (προφέρεται «ούτιλε ντούλκι») είναι το μοναδικό Business, Food and Wine Club στην Ελλάδα, τα Μέλη του οποίου – κυρίως στελέχη εταιρειών, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες – συνδέονται με την κοινή τους αγάπη για το fine dinning  και το wine pairing.

    Τα Μέλη του Club συναντώνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε μοναδικές βραδιές – εμπειρία, κατά τις οποίες συζητούνται θέματα που αφορούν στον κόσμο του επιχειρείν, αλλά και γενικότερα θέματα του δημόσιου διαλόγου, δοκιμάζονται υψηλής ποιότητας κρασιά και απολαμβάνουν ένα γαστρονομικό δείπνο με την επιμέλεια ενός διακεκριμένου και διαφορετικού κάθε φορά σεφ.

    Την επιμέλεια των κρασιών έχει ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine.

     Η μοναδική αυτή εμπειρία γαστρονομικής και οινικής απόλαυσης συνδυάζεται με το business networking κατά το πρότυπο ανάλογων εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό.



    ΣΧΟΛΙΑ