• Top Stories

    Σοκάρει το video μοντέλου που υπέστη ξυλοδαρμό από τον πρώην της. Γεμάτη αίματα μιλάει στην κάμερα


    Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός της Renata Lustosa από τον πρώην σύντροφό της που έγινε μπροστά στα μάτια του 2χρονου γιου της! Το μοντέλο, γεμάτη μελανιές, αίματα στο πρόσωπο και δάκρυα στα μάτια μιλά στην κάμερα για την κακοποίηση που υπέστη.

    Μάλιστα το μοντέλο εξομολογείται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που την χτύπησε ο πρώην σύντροφός της: “Για ακόμα μία φορά υπέστην σωματική βία για έναν ασήμαντο λόγο. Δεν έχει σημασία ποιος ήταν λάθος. Τίποτα δεν δικαιολογεί έναν άντρα να χτυπάει μία γυναίκα. Τίποτα, τίποτα, τίποτα”.

    Renata Lustosa

    Ωστόσο, όπως λέει, φοβάται πια για την ίδια της την ζωή: “Χιλιάδες φορές στο παρελθόν έχει ορκιστεί πως θα με σκοτώσει, και δεν αμφιβάλλω πως μπορεί να το κάνει. Τι μπορείς να κάνει με ένα τέτοιο τέρας; Αν πήγαινα στην αστυνομία να τον καταγγείλω, θα τον κυνηγούσαν, θα τον συλλάμβαναν και την επόμενη μέρα θα ήταν έξω”.

    Renata Lustosa

    Κατόπιν, άλλαξε γνώμη και προσκόμισε το αποδεικτικό υλικό στην αστυνομία.

    “Είδαμε το βίντεο και ψάξαμε στα στοιχεία για να δούμε αν υπάρχει άλλη καταγγελία του θύματος. Όταν είδαμε ότι δεν υπήρχε τίποτα καταγεγραμμένο, αποφασίσαμε να την καλέσουμε”, αποκάλυψε σχετικά η αστυνομικός Andressa Carvalho.

    Δείτε παρακάτω το βίντεο του μοντέλου:

    Η 27χρονη Renata Lustosa έχει κερδίσει τίτλους σε δύο διαγωνισμούς ομορφιάς και κάνει καριέρα ως μοντέλο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει ολόγυμνη στον καναπέ της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελής Παντελίδης: Σπαράζουν καρδιές από το μήνυμα του μικρού αδερφού του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Εξομολογήθηκε on camera το σκηνικό που έζησε σπίτι της με τον Ματέο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ