Η αγαπημένη εκπομπή όλων μπορεί να ξεκινά επίσημα τη Δευτέρα, αλλά φρόντισε για εμάς από σήμερα. Οι Ράδιο Αρβύλα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα και ετοίμασαν τρία νέα τρέιλερ με υλικό από την ελληνική και διεθνή πολιτική σκηνή.
Στο πρώτο πρωταγωνιστούν Φιντέλ Κάστρο και Τσίπρας:
Στο δεύτερο βλέπουμε Γεωργιάδη και Καμμένο με μουσικά highlight:
Και στο τρίτο – και κατά τη γνώμη μας καλύτερο τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα- πρωταγωνιστεί, ποιος άλλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον Ζουράρι:
Τώρα και αν ανυπομονούμε να ξεκινήσει η σεζόν για το Ράδιο Αρβύλα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το Bloomberg…σε ρόλο «Μαντείο των Δελφών»: Η ελληνική οικονομία καταρρέει χωρίς να υπάρχει ελπίδα!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το χειρότερο service όλων των εποχών στο τέννις! (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Να τι κάνουν Βέλγιο και Λουξεμβούργο. Προσφέρουν φορολογικούς παραδείσους σε πολυεθνικές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σλοβενία: «Δελτίο» στα καύσιμα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Αφθώδης πυρετός: Οι κτηνοτρόφοι αποκλείουν το λιμάνι της Μυτιλήνης μέχρι το βράδυ της Δευτέρας
- Ισραήλ: Ο στρατός πραγματοποιεί σειρά πληγμάτων εναντίον της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
- Γιαννιτσά: Τιμή στους εκτελεσθέντες Ελευθεροχωρίτες από τους Γερμανούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.