ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την σοκαριστική επίθεση ενός πελώριου αρσενικού γορίλα εναντίον ενός ανυποψίαστου τουρίστα ο οποίος, για καλή του τύχη, βρίσκονταν στην άλλη πλευρά του προστατευτικού γυαλιού του κλουβιού του εξαγριωμένου ζώου κατέγραψε η κάμερα μιας επισκέπτριας του ζωολογικού κήπου Henry Doorly στην Όμαχα των ΗΠΑ.
Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, το μεγαλόσωμο ζώο αρχίζει ξαφνικά να τρέχει καταπάνω στον άνδρα ο οποίος έχει γυρισμένη την πλάτη του στο κλουβί. Ο Kijito – όπως ονομάζεται ο γορίλας – διανύει την απόσταση που τον χωρίζει από τον τουρίστα σε κλάσματα δευτερολέπτου και προσπαθεί να πηδήξει πάνω του, ωστόσο τελικά προσγειώνεται πάνω στο γυαλί.
Όπως αναφέρει η κοπέλα που τράβηξε το βίντεο, ο ίδιος γορίλας είχε σπάσει σε ένα παρόμοιο περιστατικό πέρυσι το γυάλινο διαχωριστικό του κλουβιού του. Ευτυχώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση το υλικό αποδείχτηκε πιο ανθεκτικό και έτσι ο τυχερός τουρίστας αποκόμισε μόνο ένα ενδιαφέρον αναμνηστικό βίντεο από την επίσκεψή του και όχι… πολλαπλά κατάγματα.
Δείτε το σοκαριστικό βίνεο:
https://www.youtube.com/watch?v=hvcNDGRu2IY
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- THEON: Big deal για την απόκτηση ποσοστού 9,8% στην Exosens, έναντι €268,7 εκατ.
- Παράνομα τσιγάρα: Η παρέμβαση Πιερρακάκη και η πρόταση της ΕΕ για αυξήσεις φόρων που εκτοξεύουν την τιμή στα 6,5 ευρώ το πακέτο
- NASCAR Euro Series: Στον τελικό ο Θωμάς Κρασώνης!
- Ανδρέας Ταπραντζής: Ο manager με τη στρατηγική αντίληψη, o ηγετικός ρόλος της Avis Hellas, leasing σε 5 λεπτά και η λύση του car sharing, τα αυτοοδηγούμενα ΙΧ και τα τρία παιδιά
