• LIFE&STYLE

    Video – ΣΟΚ: Τρομαχτική επίθεση γορίλα σε ανυποψίαστο τουρίστα (vid)

    • NewsRoom


    Την σοκαριστική επίθεση ενός πελώριου αρσενικού γορίλα εναντίον ενός ανυποψίαστου τουρίστα ο οποίος, για καλή του τύχη, βρίσκονταν στην άλλη πλευρά του προστατευτικού γυαλιού του κλουβιού του εξαγριωμένου ζώου κατέγραψε η κάμερα μιας επισκέπτριας του ζωολογικού κήπου Henry Doorly στην Όμαχα των ΗΠΑ.

    Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, το μεγαλόσωμο ζώο αρχίζει ξαφνικά να τρέχει καταπάνω στον άνδρα ο οποίος έχει γυρισμένη την πλάτη του στο κλουβί. Ο Kijito – όπως ονομάζεται ο γορίλας – διανύει την απόσταση που τον χωρίζει από τον τουρίστα σε κλάσματα δευτερολέπτου και προσπαθεί να πηδήξει πάνω του, ωστόσο τελικά προσγειώνεται πάνω στο γυαλί.

    Όπως αναφέρει η κοπέλα που τράβηξε το βίντεο, ο ίδιος γορίλας είχε σπάσει σε ένα παρόμοιο περιστατικό πέρυσι το γυάλινο διαχωριστικό του κλουβιού του. Ευτυχώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση το υλικό αποδείχτηκε πιο ανθεκτικό και έτσι ο τυχερός τουρίστας αποκόμισε μόνο ένα ενδιαφέρον αναμνηστικό βίντεο από την επίσκεψή του και όχι… πολλαπλά κατάγματα.

    Δείτε το σοκαριστικό βίνεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=hvcNDGRu2IY



    ΣΧΟΛΙΑ