• Videos & Blogs

    Rosberg: Συγκινεί ο πρωταθλητής-Ευχαριστεί τους γονείς του (video)


    Ο Nico Rosberg στέφθηκε νικητής της Φόρμουλα 1 στο τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν στο Abu Dhabi, δικαιώνοντας όλες τις προβλέψεις. Βέβαια, ο ικανός πιλότος της Mercedes από τη Γερμανία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους γονείς του.

    Η μητέρα του Sina και ο πατέρας του Keke ήταν τα πρώτα άτομα που θυμήθηκε αφού στέφθηκε νικητής. Μάλιστα, το μικρόβιο φαίνεται πως υπάρχει χρόνια στην οικογένεια, αφού και ο Φινλανδός πατέρας του κέρδισε το 1982 στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1.

    Και αν αναρωτιέστε γιατί με πατέρα Φινλανδό, ο επιτυχημένος γιός βγήκε Γερμανός, είναι γιατί προτιμήθηκε η υπηκοότητα της μητέρας του που είναι Γερμανίδα, ώστε να έχει μεγαλύτερη στήριξη σε περίπτωση που ακολουθούσε τα βήματα του πατέρα του.

    Ο Nico Rosberg ανέβασε στα social media ευχαριστήριο προς τους γονείς του βίντεο, όπου θα τον δείτε παιδάκι να οδηγεί καρτ γύρω από μια εξοχική κατοικία και τον πατέρα του να χρονομετρά τους γύρους του, να ανεφοδιάζει με βενζίνη το καρτ αλλά και να το φροντίζει.

    Με τέτοια γονίδια και τόση υποστήριξη θα ήταν απίθανο να μην μπλέξει στα δίχτυα της Φόρμουλα 1… Φυσικά το πανηγύρισε δεόντως με τη σύζυγο, τους μηχανικούς, τους ανθρώπους της ομάδας και τους συναδέλφους του, όπως τον επίσης Παγκόσμιο Πρωταθλητή (4 φορές) και συμπατριώτη του Sebastian Vettel.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νίκος Μουτσινάς: Γιατί απουσιάζει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του – Το μήνυμα-«βόμβα» του παρουσιαστή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Euroleague: Εύκολες αποστολές στο σπίτι τους για τους δύο «αιώνιους»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα του διαζυγίου Τζολί – Πιτ με απόφαση δικαστή

     

    https://www.facebook.com/nicorosberg/videos/10154800429574874/



    ΣΧΟΛΙΑ