• LIFE&STYLE

    Σοκ! Η NASA έκοψε τη live μετάδοση του Διεθνούς Σταθμού λόγω εμφάνισης UFO! (video)

    NASA


    Σοκ έχει προκληθεί στο σύμπαν των social media με ένα video που κυκλοφόρησε, στο οποίο, η NASA (η αμερικανική διαστημική υπηρεσία) φέρεται να «κόβει» τη live μετάδοση από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ακριβώς τη στιγμή που εμφανίζεται στον ορίζοντα ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο που δείχνει να πλησιάζει όλο και περισσότερο.

    Τα ερωτηματικά από την αιφνίδια διακοπή της ζωντανής μετάδοσης, όπως ήταν λογικό, είναι πάρα πολλά και οι θεωρίες συνωμοσίας αναζωπυρώθηκαν για άλλη μια φορά.

    Μήπως η NASA προσπαθεί να κρύψει κάτι;

    Δείτε το video και θα καταλάβετε:

    Το επίμαχο video αναρτήθηκε στο internet από τον διάσημο Βρετανό κυνηγό UFO Τζον Κράντικ, ο οποίος υποστηρίζει ότι η κίνηση αυτή της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας είναι άκρως ύποπτη, καθώς έχει πράξει ανάλογα και στο παρελθόν. Ο Κράντικ δήλωσε για το συγκεκριμένο αντικείμενο στα βρετανικά media ότι «Ποτέ ξανά δεν έχω αντικρίσει κάτι τόσο ξεκάθαρο και μεγάλο. Παρακολουθώ το live feed της NASA εδώ και χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχα δει κάτι ανάλογο».

    Η NASA διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση μετά από 35 δευτερόλεπτα, τα οποία ωστόσο, στάθηκαν αρκετά ώστε να δημιουργήσουν πανικό σε όσους ασχολούνται με θεωρίες συνωμοσίας σχετικές με την απόκρυψη στοιχείων που «αποδεικνύουν» την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξανδρος Αγγλούπας: Η ζωή στη φυλακή, το barbeque και η σαμπάνια που έστειλε στο Nammos

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακόμα ένα χρυσό για την Άννα Κορακάκη – Nέα, σπουδαία επίδοση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διαζύγιο – «βόμβα» στο Hollywood: Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι χωρίζει;



    ΣΧΟΛΙΑ