• LIFE&STYLE

    Τι είπε η Γκαγκάκη στον Θέμο (Video)

    Γκαγκάκη

    Κατερίνα Γκαγκάκη


    Η Κατερίνα Γκαγκάκη, ήταν καλεσμένη στο «Όλα Πρώτη Φορά» το βράδυ της Τρίτης. Η  σύμβουλος επικοινωνίας στη διοίκηση του Mega Κύπρου, μιλάει για την απόφαση της να παρουσιάσει το talent show «Like a Star».

    «Τι κατάλαβες από τον πόνο των παρουσιαστών;», τη ρώτησε με χιούμορ ο Θέμος. «Στο δεύτερο live με φώναξαν να μου πουν ότι πρέπει να κοιτάζω την κάμερα. Για να καταλάβεις. Λέω : ”Σε ένα σημείο θα κοιτάω; Βαριέμαι!”».

    Για τον καβγά της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, κριτή στο talent show, είπε: «Ξαφνικά έπαθε έκρηξη να σηκωθεί να φύγει. Σκέφτηκα :” Τώρα είμαι παρουσιάστρια. Δεν μπορώ να του πω: Φύγε άμα θες να φύγεις!” Και προσπαθούσα να είμαι γλυκιά. Δεν ήμουν. Μου είπαν ότι μου γύρισε το μάτι».

    Μου αρέσουν οι δύσκολες περιπτώσεις

    Σχολιάζοντας την διακοπή της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη με το κανάλι του «Έψιλον» είπε: «Νομίζω ότι υπήρχε μία ένταση εδώ και πολύ καιρό! Η Ελεονώρα νομίζω ότι πριν από κάποια χρόνια είχε ένταση. Δικαίως την είχε. Άλλα δεν την έχει πια. Στην αρχή καταπιέστηκε να γίνει κάποια που δεν ήταν και γι αυτό της βγήκε η ένταση αυτή. Νομίζω ότι στην τελευταία της συνεργασία δεν είναι δικό της το βάρος αυτής της έντασης».

    Για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, είπε: «‘Αμα το ήθελε καλά έκανε και επέστρεψε. Και τα αποτέλεσματα δείχνουν ότι καλά έκανε…Δεν κατάλαβα! Επειδή κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να ξαναβγεί στην τηλεόραση, γιατί να μην το κάνει;»

    Αναζητά τα αρνητικά πρότυπα στους άνδρες; «Αναζητώ τις δύσκολες περιπτώσεις», απάντησε.

    Αυτή την περίοδο πώς είναι; «Δεν είμαι ερωτευμένη. Δεν σου λέω ότι είμαι μόνη μου, αλλά ερωτευμένη δεν είμαι!», είπε.

    Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Μουρατίδης, είπε ότι με την Κατερίνα Γκαγκάκη, είχαν χαρεί τόσο πολύ που το talent show «Χ-Factor» δεν τα πήγε καλά στις πρώτες  οντισιόν που άνοιξαν σαμπάνιες. Τι λέει η ίδια; «Ποτέ δεν σχολιάσα το ”Χ-Factor”. Θεωρώ ότι το ”Χ-Factor” είναι μία απίθανη παραγωγή! Σαμπάνιες δεν ανοίγω ούτως ή άλλως!».

    Θα ήθελε να είναι στην κριτική επιτροπή; «Όχι! Το είχαμε κουβεντιάσει! Θα ήθελα συναισθηματικά. Να είναι όλοι οι ίδιοι (στην κριτική επιτροπή)»

    «Το Mega θα μείνει ανοιχτό!»

    Για τη δύσκολη περίοδο που διανύει το Mega, τόνισε: «Αν δεν έχεις ανταγωνισμό σε τέτοιο επίπεδο, μετά τι κάνεις; Έζησα την εποχή που ξεκινούσες τη σύσκεψη με τα νούμερα που σημείωσαν τα δύο μεγάλα κανάλια»

    Για τη σχέση της με τη Sunny Mπαλτζή, που επίσης είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του «Like A Star», τόνισε ότι εκείνη την πρότεινε στο Mega Κύπρου. «Είναι πολύ ωραίο παιδί! Πολύ ωραίος άνθρωπος!», τόνισε για τη Sunny Mπαλτζή.

    https://www.youtube.com/watch?v=7iGW7ewRPoA

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Hpl6bY-I2II

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/to-pirama-tis-exaoris-ergasias-peticheni-ke-ta-apotelesmata-ine-entiposiaka/48144

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/article-google-i-2-erotisis-pou-prepi-na-kanoume-ston-eafto-mas-prin-dechtoume-mia-doulia/48070



    ΣΧΟΛΙΑ