• LIFE&STYLE

    To νέο ιδιωτικό τζετ της Boeing- Δείτε το ιπτάμενο παλάτι των 367 εκατ. δολ (φωτο + video)

    • NewsRoom


    Φανταστείτε ότι είστε ιδιοκτήτης ενός υπερπολυτελούς σπιτιού, το οποίο να είναι κυριολεκτικά στον αέρα και μαζί με φίλους και γνωστούς να μπορείτε να πετάτε σε οποιοδήποτε μέρος θέλετε σε λιγότερο από 17 ώρες. Μέσα στον επόμενο μήνα ο όμιλος της Κίνας, HNA Aviation Group,  θα παραλάβει ένα νέο ιδιωτικό jet της  Boeing 787- 8. Το  787-8 Business Jet έχει την δυνατότητα να διανύσει 9.800 μίλια ακόμη και όταν υπάρχουν πάνω από 40 επιβάτες, και αποσκευές αλλά και καύσιμα.

    boeing 787-7 2

    boeing 89

    Stephen Vella, Διευθύνων Σύμβουλος στην αεροπορική εταιρεία Kestrel
    Stephen Vella, Διευθύνων Σύμβουλος στην αεροπορική εταιρεία Kestrel

    Σε ένα χρονικό περιθώριο 17 ωρών το αεροπλάνο μπορεί να φτάσει σε οποιονδήποτε προορισμό πάνω στη γη, σύμφωνα με τον Stephen Vella, Διευθύνων Σύμβουλος στην αεροπορική εταιρεία Kestrel. Η εταιρεία Kestrel ανέλαβε και επιτήρησε τις εργασίες από την αρχή ως το τέλος για τον σχεδιασμό και την διαμόρφωση του αεροπλάνου.

    boeing 90

    ‘’Παρόλο που αρκετά αεροπλάνα 787 έχουν μετατραπεί από τους ίδιους τους επιβάτες σε ιδιωτική χρήση, το συγκεκριμένο αεροπλάνο είναι το πρώτο Dreamliner που σχεδιάστηκε κατ’ αποκλειστικότητα για να είναι ένα BBJ(Boeing Business Jet),‘’ λέει ο Stephen Vella.

    boeing 11

    boeing 5

    Σημειωτέον ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό Boeing 787, ιδιωτικό τζετ, η Kestrel μαζί με τους εταίρους της, την εταιρεία Pierrejean Design Studios και την εταιρεία Greenpoint Technologies,  σχεδίασαν και κατασκεύασαν το εσωτερικό του αεροσκάφους από την αρχή. Για την κατασκευή του εσωτερικού του αεροπλάνου χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος και μισός χρόνος για να ολοκληρωθεί και εξωτερικά.

    boeing 4

    boeing 3
    Το πρωτοποριακό Boeing 787 BBJ δεν είναι φθηνό. Οι τιμές ξεκινάνε από $ 224.6 εκατομμύρια και υπάρχουν και κάποιες τροποποιήσεις στις τιμές.

    boeing 8

    boeing 10

    boeing 9

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/ti-schesi-echi-kinito-mias-ginekas-sex-ke-poto/53842



    ΣΧΟΛΙΑ