• LIFE&STYLE

    Miss BumBum: Οι … άλλες ‘πρωταγωνίστριες’ των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία! (pics+video)

    • Αθηνά Λαρδή
    Miss BumBum


    Miss BumBum και Βραζιλία: Μπορεί η Kim Kardashian να “ρίχνει” το διαδίκτυο με τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες και τα juicy οπίσθιά της, όμως έχει αρκετό ανταγωνισμό στη Βραζιλία. Η χώρα, τις τελευταίες μέρες, βρίσκεται σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων, όμως ένα εξίσου σημαντικό γεγονός διοργανώνεται εκεί και δεν έχει λάβει την προσοχή που του πρέπει. Φυσικά, μιλάμε για τον ετήσιο διαγωνισμό Miss BumBum. 27 γυναίκες διαγωνίστηκαν για να κερδίσουν τον τίτλο των καλύτερων οπισθίων στη Βραζιλία, τρέχοντας 100 μέτρα, μόνο με το μπικίνι τους. Ο «αγώνας» πραγματοποιήθηκε στην πιο κεντρική οδό του Σάο Πάολο, Avenida Paulista, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

    Ο αισθησιακός αγώνας δρόμου σηματοδότησε την έναρξη του έβδομου έτους του διαγωνισμού, στον οποίο η κάθε διαγωνιζόμενη αντιπροσωπεύει μια πολιτεία της Βραζιλίας. Κάθε μια γυναίκα φορούσε τα απολύτως απαραίτητα: ένα πορτοκαλί μπικίνι και μια κορδέλα με το όνομα της περιοχής. Σε μια χώρα, που έχει εμμονή με το θηλυκό σώμα και κυρίως με τα θηλυκά οπίσθια, οι νικητές του έντονα αμφισβητούμενου διαγωνισμού γίνονται εν μία νυκτί διάσημες και συχνά κερδίζουν εκατομμύρια, κλείνοντας συμβόλαια με πρακτορεία μοντέλων.

    Οι διαγωνιζόμενες θα περάσουν τους επόμενους τρεις μήνες, κάνοντας ό,τι μπορούν για να κερδίσουν τον πολυπόθητο τίτλο. Μπορούν να διεκδικήσουν την ψήφο του κοινού τηλεφωνικά, να οργανώσουν καμπάνιες ή οτιδήποτε άλλο θέλουν μέχρι τον μεγάλο τελικό στις 9 Νοεμβρίου. Αυτή τη χρονιά, τα βλέμματα μαγνήτισε μια μητέρα, η οποία συμμετείχε στο Μiss BumBum μαζί με την κόρη της.  Η  Bruna Ferraz είναι 35 και εκπροσωπεί  την Rondonia και η κόρη της Eduardo Morais είναι 19 ετών και φοράει την κορδέλα της γειτονικής πολιτείας Roraima.

    Μάλιστα, φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει και μια εκδοχή του διαγωνισμού για τις γυναίκες που είναι άνω των 50. Η Ana Paula Saad, 38, εκπρόσωπος του Σάο Πάολο δήλωσε: “Είμαι πρόθυμη να κάνω πολλά πράγματα για να κερδίσω το διαγωνισμό και το να τρέξω στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης με μπικίνι είναι το λιγότερο. Εύχομαι να ξεχωρίσω από τις υπόλοιπες κοπέλες και να με ψηφίσει ο κόσμος.” 

    Miss BumBum

    Miss BumBum
    Η μαμά Bruna Ferraz, 35 ετών και η κόρη της Eduardo Morais, 19 ετών

    Miss BumBum Miss BumBum Miss BumBum Miss BumBum Miss BumBum Miss BumBum Miss BumBum Miss BumBum Miss BumBum Miss BumBum Miss BumBum Miss BumBum Miss BumBum Miss BumBum

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/polemos-se-social-media-ke-mme-gia-rap-tragoudi-voulgares-zitoun-na-katevi-apo-youtube/66690



    ΣΧΟΛΙΑ