• LIFE&STYLE

    Έκπληξη: Τι ζητάει το ζεύγος Barros – Chiaty από τους καλεσμένους (video)


    Το πρωί της Πέμπτης, ο Ελληνοαιγύπτιος κροίσος Καρίμ Ελ Σιάτι παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ana Beatriz Barros, μοντέλο της Victoria’s Secret σε δημαρχείο της Μυκόνου. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε κάτω από δρακόντια μέτρα, αφού η Beatriz είναι ιδιαίτερα γνωστή. Το βράδυ της Παρασκευής  θα γίνει το μεγάλο γαμήλιο πάρτυ στη Λια.

    ana beatriz - gamos

    Το γνωστό “αγγελάκι” φορούσε ένα δαντελένιο νυφικό, δια χειρός Αlexandra Rich. Παρότι το concept του νυφικού παρέπεμπε σε παραμύθι, δεν μπορούμε να πούμε πως ταίριαζε ιδιαίτερα στο μοντέλο. Οι μπροστινές πιέτες και το σχέδιο στους ώμους θύμιζαν κάτι από το παρελθόν, ενώ δεν αναδείκνυαν την εντυπωσιακή σιλουέτα της νύφης. Το γεγονός ότι όλο το νυφικό ήταν φτιαγμένο από δαντέλα, το έκανε να φαίνεται κάπως “βαρύ”. Αν αναλογιστεί κανείς τη νεαρή ηλικία του μοντέλου αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για έναν καλοκαιρινό γάμο, σίγουρα θα ταίριαζε καλύτερα ένα πιο ανάλαφρο σχέδιο.

    Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, τις εντυπώσεις έκλεψε το πανέμορφο πρόσωπο του μοντέλου. Είχε επιλέξει ένα no-makeup makeup μακιγιάζ, που είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού το αποτέλεσμα δεν φαινόταν φορτωμένο και υπερβολικό, ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε μια κοτσίδα – ψαροκόκκαλο. Το σύνολο ολοκληρωνόταν από μια απλή, αλλά όμορφη ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα και διακριτικά μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Βέβαια, όλα τα βλέμματα “έπεσαν” στο τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, που κοσμούσε το χέρι της.

    an beatriz

    Να υπενθυμίσουμε πως ο γάμος  κόστισε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στη Μύκονο έχουν συγκεντρωθεί διάσημα ονόματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Φυσικά, από το γάμο της συναδέλφου τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν δύο ακόμα πασίγνωστα και πανέμορφα μοντέλα της Victoria’s Secret, η Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima.

    Το μοντέλο Alessandra Ambrosio
    Το μοντέλο Alessandra Ambrosio
    andriana lima
    Το μοντέλο Andriana Lima

    Για τη γαμήλια δεξίωση έχει επιστρατευθεί πλήθος κόσμου, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι όσο καλύτερο γίνεται και φυσικά να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις του ζεύγους. Μάλιστα, στην παραλία έχουν στηθεί τεράστιες κατασκευές και εξέδρες, οι οποίες θα φιλοξενήσουν διάσημους Dj και τραγουδιστές.

    Οι κάτοικοι της Μυκόνου δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τον αποκλεισμό της παραλίας, όμως οι υπεύθυνοι διοργανωτές δεν πτοούνται.Μάλιστα, μια γυναίκα δήλωσε πως ένας bodyguard ήταν ιδιαίτερα προσβλητικός απέναντί της, όταν πήγε να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες, από την παραλία που θα γίνει το πάρτυ. Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Η κατασκευή ξεκινά από τα όρια του εστιατορίου μέχρι και το τέλος της παραλίας. Όταν με είδε ο μπράβος να βγάζω φώτο μου είπε ότι απαγορεύεται. Του απάντησα ότι είναι δημόσιος χώρος και φωτογραφίζω για να κάνω καταγγελία, οπότε έκανε πίσω”

    Παρόλα αυτά, δεκάδες φωτογράφοι βρίσκονται στημένοι στη συγκεκριμένη περιοχή. Η κάθε φωτογραφία κοστίζει πάνω από 300 ευρώ και όλοι οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι, έχουν πλησιάσει όλους τους καλεσμένους στο πάρτυ, ζητώντας τους να απαθανατίσουν με τα κινητά τους το διάσημο ζευγάρι. Όμως, υπάρχει πληροφορία ότι το ζευγάρι θα ζητήσει από τους παρευρισκόμενους να μη τραβήξουν προσωπικές φωτογραφίες. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε την παραμυθένια δεξίωση και φυσικά τους εντυπωσιακούς καλεσμένους.  Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός ο χλιδάτος γάμος αποτελεί μεγάλη διαφήμιση για τη χώρα μας.

    https://www.youtube.com/watch?v=HiNwMZ_rEJ0

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/mikonos-o-kiklos-ton-celebrities-eklise-paris-hilton-molis-katefthase-ston-aerolimena-tou-nisiou-foto-video/59623



    ΣΧΟΛΙΑ