• LIFE&STYLE

    Έκπληξη! Η Miranda Kerr παντρεύεται (video)


    Με μια φωτογραφία στο instagram το πολύ γνωστό μοντέλο και πρώην “αγγελάκι” της Victoria’s Secret, Miranda Kerr, ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με το Evan Spiegel, ιδρυτή της εφαρμογής Snapchat. Μετά από δυο χρόνια σχέσης, ο superstar της τεχνολογίας και εκατομμυριούχος Evan κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της και να την κάνει να πει το μεγάλο “Ναι”.

    kerr

    Το διάσημο μοντέλο γνώρισε τον απόφοιτο του πανεπιστημίου Stanford και μέλλοντα σύζυγό της σε ένα δείπνο του οίκου Louis Vuitton, στη Νέα Υόρκη το 2014. Η 33χρονη καλλονή γνώρισε τον Evan στον 5χρονο γιο της Flynn, αφού έβγαιναν ήδη έξι μήνες. Μάλιστα, μετά τη γνωριμία είχε δηλώσει: “Ο Evan γνώρισε το Flynn οπότε τα πράγματα βαίνουν καλώς. Ο Orlando (Bloom) πιστεύει ότι είναι πολύ καλός. Είμαστε μια μοντέρνα οικογένεια.” 

    miranda evan

    Miranda Kerr and Evan Spiegel Miranda_Kerr_and_Evan_Spiegel_

    Μπορεί το πρώην “αγγελάκι” να περνά κατά 7 χρόνια τον σύντροφό της, όμως, φαίνεται πως η διαφορά αυτή δεν τους πτοεί, αφού έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι είναι ένας πολύ ώριμος και σοβαρός άνθρωπος.

    Να υπενθυμίσουμε πως η Miranda Kerr ήταν παντρεμένη με το γνωστό ηθοποιό Orlando Bloom. Tο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007, παντρεύτηκε το 2010 και ένα χρόνο μετά απέκτησε τον γιο του Flynn. Σύντομα, όμως, φάνηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους, τον Οκτώβριο του 2013 να χωρίσουν. Η ίδια τότε είχε αναφερθεί στο χωρισμό της, λέγοντας: “Ο χωρισμός είναι δύσκολος για τον οποιοδήποτε, είτε είναι δημόσιο πρόσωπο είτε όχι. Για εμάς, ήταν σημαντικό να διατηρήσουμε φιλικές σχέσεις για χάρη του γιου μας Flynn, γι’ αυτό αντιμετωπίσαμε τα πάντα με ειλικρίνεια. Εκτιμούμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και έτσι έχουμε κατανόηση. Και όταν υπάρχει κατανόηση, υποθέτω ότι όλα είναι πιο αρμονικά. Είμαστε σημαντικό κομμάτι ο ένας στη ζωή του άλλου, δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε ενωμένοι. Νοιαζόμαστε βαθιά ο ένας για τον άλλο.”

    Miranda-Kerr-Golden-GlobesMiranda-Kerr-Elle

    Miranda Kerr 1 Miranda-Kerr-Bridal-VS5 Miranda+Kerr Miranda-Kerr

    miranda-kerr 3 kerr-miranda Miranda-Kerr2

    Kerr 2 miranda-kerr 5 miranda-kerr 4 miranda kerr 3

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/entiposiako-dite-pos-tha-ine-aeroporikes-kampines-tou-mellontos/62604

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/proti-tsanta-apo-anthropino-dermamoda-diatarachi-tipou-hannibal/62412



    ΣΧΟΛΙΑ