• Videos & Blogs

    Ο Elton John έπαιξε πιάνο σε σταθμό του Λονδίνου (Video)

    • NewsRoom


    Μόνο συνηθισμένο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός να βλέπεις τον Elton John να παίζει πιάνο σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου. Και όμως συνέβη! Ο σερ της ποπ μουσικής άφησε άφωνους τους περαστικούς του σταθμού St Pancras στο Λονδίνο, όταν τον είδαν να παίζει πιάνο στο σημείο.

    Φωτογραφίες και βίντεο επιβεβαιώνουν ότι, όντως ήταν ο μεγάλος μουσικός, ενώ πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί γύρω του και παρακολουθεί την ερμηνεία του.

    Αφού έπαιξε για λίγα λεπτά, ο τραγουδιστής έγραψε ένα σημείωμα πάνω στο πιάνο και αποχώρησε από το σταθμό. «Απολαύστε αυτό το πιάνο. Είναι δώρο. Με αγάπη Elton John».

    Ο ίδιος ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο intstagram, γράφοντας «Έκπληξη! Εμφανίστηκα στο διεθνή σταθμό του St Pancras για να παίξω σε ένα πιάνο, το οποίο δώρισα στο σταθμό. Τώρα όλοι μπορούν να παίζουν».

    http://rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDE2LzAyLzA0L2RlL0VsdG9uX0pvaG4uYjE1NTEuanBnCnAJdGh1bWIJOTUweDUzNCMKZQlqcGc/782624ed/0c3/Elton_John_piano_playing_St_Pancras.jpg

    Σε μία δεύτερη φωτογραφία που ανήρτησε, είχε παραφράσει το στίχο ενός τραγουδιού του, αναφέροντας «το δώρο μου είναι το τραγούδι μου και αυτό το πιάνο είναι για εσάς».

    http://pbs.twimg.com/media/Cab4IocWAAAythW.png

    Μετά την ερμηνεία του ευχαρίστησε τους θαυμαστές του κι έφυγε. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αυτό το διάστημα προωθεί το νέο του άλμπουμ “Wonderful Crazy Night”, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα.



    ΣΧΟΛΙΑ