• LIFE&STYLE

    Η αποθέωση του Zidane στην πρώτη του προπόνηση με τη Ρεαλ! (video)

    • NewsRoom


    Φαίνεται πως με την αλλαγή προπονητή αλλάζει και η ψυχολογία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πιο συγκεκριμένα, μετά τις συνεχόμενες αποδοκιμασίες, κατά του Ράφα Μπενίτεθ, Φλορεντίνο Πέρεθ και παικτών, ακόμη και σε νίκες του συλλόγου, το κλίμα άλλαξε άρδην, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

    Ο Γάλλος τεχνικός και θρύλος του ποδοσφαίρου έκανε το πρωί της Τρίτης την πρώτη του προπόνηση με τα νέα του καθήκοντα και αποθεώθηκε από τους περίπου 6.000 φίλους της Ρεάλ, που γέμισαν το βοηθητικό γήπεδο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο». Οι οπαδοί, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δε σταμάτησαν να φωνάζουν ούτε λεπτό, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ζητώντας από τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές να κάνουν μια νέα αρχή σε πρωτάθλημα και Champions League.

    «Ήταν μια δύσκολη απόφαση»

    Λίγες ώρες πριν, ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, σε συνέντευξη τύπου, με θέμα την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, είχε δηλώσει πως δεν ήταν εύκολο να πάρουν την απόφαση να λήξουν τη συνεργασία τους με τον Ράφα Μπενίτεθ. Ειδικότερα, δήλωσε πως «Το να τερματίσουμε το συμβόλαιο του Μπενίτεθ, ήταν μια δύσκολη απόφαση, ιδιαίτερα για μένα. Πρέπει να τονίσω εδώ πως είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και ένας φανταστικός άνθρωπος και θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την σκληρή δουλειά του και την αφοσίωσή του, κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας στην ομάδα μας»



    ΣΧΟΛΙΑ