• City Stories

    Το IN-EDIT Festival επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη!

    ιν έντιτ φεστιβαλ


    Από τις 18 μέχρι τις 22 Απριλίου, για 5 ημέρες, οι 2 σημαντικότερες κινηματογραφικές αίθουσες της πόλης, Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, γίνονται το σημείο συνάντησης όσων αγαπούν την μουσική και τον κινηματογράφο, και φιλοξενούν το IN-EDIT, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ.

    Πριν 15 χρόνια διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Βαρκελώνη ένα φεστιβάλ που σκοπό είχε να αναδείξει ένα κινηματογραφικό είδος που το ευρύ κοινό αγνοούσε: το μουσικό ντοκιμαντέρ. Πριν 5 χρόνια, και έχοντας ταξιδέψει σε δεκάδες πόλεις του κόσμου, ήρθε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει στο κοινό της πόλης μερικές από τις σπουδαιότερες μουσικές ιστορίες.

    Φέτος, γιορτάζει τα 15 του χρόνια και λίγο πριν προσγειωθεί για πρώτη φορά στο Άμστερνταμ, το IN-EDIT, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, επιστρέφει σε μία από τις αγαπημένες του πόλεις με ένα πρόγραμμα συναρπαστικό, τόσο μέσα, όσο και έξω από τις κινηματογραφικές αίθουσες.

    ιν έντιτ φεστιβαλ

    Οι τελευταίες μουσικές του David Bowie μπερδεύονται με πειραματικούς ήχους της underground σκηνής της Μέσης Ανατολής, βιρτουόζοι της τζαζ παίζουν απέναντι στους Sepultura και οι γερόλυκοι της ροκ χορεύουν με τα κομμάτια της σημαντικότερης εκπροσώπου της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή! Οι μουσικές ιστορίες του IN-EDIT συνεχίζονται και μετά τους τίτλους τέλους

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.monopoli.gr

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 3+1 ενδιαφέροντα εργαστήρια με ελεύθερη είσοδο στο ΚΠΙΣΝ για αυτή τη βδομάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τριήμερο κινηματογραφικό αφιέρωμα με ελεύθερη είσοδο στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέσσερις προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο για αυτή τη βδομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ