• City Stories

    Tamuz Nissim & Γιώργος Νάζος: Ένα ξεχωριστό μουσικό δίδυμο στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο

    • NewsRoom


    Η σειρά συναυλιών Jazz Διαχρονίες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συνεχίζει να εξερευνά την ελληνική Jazz σκηνή και υποδέχεται τον Ιούλιο ένα ξεχωριστό μουσικό δίδυμο, την τραγουδίστρια Tamuz Nissim και τον κιθαρίστα Γιώργο Νάζο οι οποίοι από το 2009 ακολουθούν μια κοινή πορεία, συνθέτοντας και παίζοντας μαζί.

    Το 2015 μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη, όπου έκτοτε αποτελεί τη βάση τους και το 2017 παρουσίασαν την κοινή δισκογραφική τους δουλειά Liquid Melodies η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από κριτικούς και ΜΜΕ.

    Η διασκευή τους του “Fascinating Rhythm” του George Gershwin, επιλέχθηκε να ντύσει μουσικά την ωριαία ραδιοφωνική εκπομπή Jazz Happening Now του NPR (National Public Radio), που αναμεταδίδεται από 43 ραδιοφωνικούς σταθμούς στις ΗΠΑ, ενώ το 2017 είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν την αυλαία για την μπάντα Hugh Masakela’s στο Atlanta Jazz Festival.

    Στη συναυλία τους στο ΚΠΙΣΝ θα παρουσιάσουν συνθέσεις από τη πρόσφατη δισκογραφία τους.

    Συντελεστές:

    Tamuz Nissim, φωνητικά, πιάνο

    Γιώργος Νάζος, κιθάρα

    Κώστας Μαυρίδης, κοντραμπάσο

    Βασίλης Ποδαράς, τύμπανα

    Πληροφορίες:

    Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

    21.00

    ΑΓΟΡΑ

    Είσοδος ελεύθερη

    Η ενότητα συναυλιών Jazz Διαχρονίες, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

    Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, για την πρόσβασή σας και για ό,τι άλλο επιθυμείτε, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: SummERTime: 15 θεματικές συναυλίες με ελεύθερη είσοδο στο Ζάππειο και τον Κήπο της ΕΡΤ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Vamos Ensemble & Ιωάννα Φόρτη: Μια δωρεάν συναυλία με μουσικές του κόσμου στο ΚΠΙΣΝ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
    Λέσχες Ανάγνωσης με ελεύθερη είσοδο στον IANOS



    ΣΧΟΛΙΑ