• City Stories

    Στον Άγιο Παύλο η μάχη της καθημερινότητας σήμερα από τον Δήμο Αθηναίων (pics)

    • NewsRoom
    Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων

    Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων


    Στον Άγιο Παύλο, μια γειτονιά της Αθήνας με πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών και συγκεκριμένα στην περιοχή της πλατείας Τράιμπερ έγινε σήμερα από τον Δήμο Αθηναίων μια μεγάλη συντονισμένη παρέμβαση καθαριότητας, συντήρησης και ανάπλασης του πρασίνου και ενίσχυσης του ηλεκτροφωτισμού, από αυτές που βρίσκονται σχεδόν καθημερινά στον προγραμματισμό του Δήμου.

    Εργαζόμενοι σε τρεις Διευθύνσεις (Καθαριότητας-Ανακύκλωσης, Πρασίνου, Ηλεκτρολογικού) με όλο τον αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό, έκαναν διαδοχικές δράσεις, ώστε η πλατεία, που αποτελεί στέκι για εκατοντάδες κατοίκους του Αγίου Παύλου, να καθαρίσει, να ομορφύνει και να γίνει πιο φιλική και πιο ασφαλής.

    Κλαδεύτηκαν δέντρα, καλλωπίστηκαν θάμνοι και χαμηλή βλάστηση, φυτεύτηκαν νέα φυτά αλλά και μικρά δέντρα. Επισκευάστηκαν και βάφτηκαν παγκάκια που είχαν φθορές. Αποκαταστάθηκε πλήρως ο φωτισμός της πλατείας και επιδιορθώθηκαν οι βλάβες στους ηλεκτρολογικούς πίνακες. Επιδιορθώθηκαν καλαθάκια απορριμμάτων και προστέθηκαν νέα, ενώ ειδικά συνεργεία καθάρισαν με anti-grafitti υλικό τους τοίχους της πλατείας και άλλες επιφάνειες.

    Από την καθαριότητα στον Άγιο Παύλο
    Από την καθαριότητα στον Άγιο Παύλο

    Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με τον καθαρισμό της πλατείας Τράιμπερ από τους ανθρώπους του οδοκαθαρισμού, οι οποίοι στη συνέχεια την έπλυναν με πεπιεσμένο νερό και ειδικό απολυμαντικό υγρό, για να αποδοθεί στους πολίτες καθαρή και πλήρως αποκατεστημένη.

    Από την καθαριότητα στον Άγιο Παύλο
    Από την καθαριότητα στον Άγιο Παύλο

    «Στο καθημερινό ημερολόγιο καθαριότητας, η πλατεία Τράιμπερ στον Άγιο Παύλο. Με φροντίδα στο πράσινό της, με αποκατάσταση του φωτισμού της. Με τη φροντίδα της για να είναι, όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα, πλατεία να την περπατάς», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

    Στο καθημερινό ημερολόγιο καθαριότητας, η πλατεία Τράιμπερ στον Άγιο Παύλο. Με φροντίδα στο πράσινό της, με αποκατάσταση…

    Posted by Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis on Thursday, November 21, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ